Facebook Pixel Μάρκο, αυτός δεν άξιζε να πάρει τη θέση του Ερνάνι;
| 2016-02-03 23:45:00

Μάρκο, αυτός δεν άξιζε να πάρει τη θέση του Ερνάνι;

Μάρκο, αυτός δεν άξιζε να πάρει τη θέση του Ερνάνι;

Προπονηταράς ο Σίλβα, αλλά κάνει κι αυτός τα λάθη του. Όπως με τον Ντουρμάζ στην αρχή της σεζόν, έτσι και τώρα με έναν άλλον παίκτη που παίζει καλά, αλλά έμεινε εκτός Ευρώπης.

Από την πρώτη μέρα που έπιασε δουλειά στον Ολυμπιακό ο Μάρκο Σίλβα, έχει αποδείξει πως πρόκειται για έναν πολύ καλό προπονητή, ο οποίος θα κάνει σπουδαία καριέρα, καθώς είναι έξυπνος, δουλευτεράς και δίκαιος.

Εδώ, λοιπόν, στον SportDog, του έχουμε βγάλει το καπέλο ουκ ολίγες φορές για τις επιλογές του, ωστόσο τώρα φαίνεται πως έχει κάνει ένα μικρό λάθος, το οποίο διαπιστώθηκε και στο ματς κόντρα στον Αστέρα στην Τρίπολη.

Ο λόγος για την επιλογή του να αφήσει εκτός ευρωπαϊκής λίστας τον Δημήτρη Κολοβό, ο οποίος πήρε χρόνο στον επαναληπτικό του Κυπέλλου με τους Αρκάδες και, για ακόμα μία φορά, είχε εξαιρετική παρουσία, παρότι δίπλα του είχε και πάλι παιδιά που δεν έχουν παίξει πολλές φορές μαζί.

Ο νεαρός εξτρέμ απείλησε αρκετές φορές τον αντίπαλο πορτιέρο, προσπάθησε να φτιάξει φάσεις για τον Πουλίδο, ενώ ήταν αυτός που κέρδισε την κόκκινη του Ντούντου, αδειάζοντάς τον με ωραία ντρίπλα και υποχρεώνοντάς τον να τον... γκρεμίσει.

Ο Σίλβα μάλλον δε "μέτρησε" καλά τον Κολοβό και δεν του έδωσε την ευκαιρία να μπει στην ευρωπαϊκή λίστα, παρότι φαίνεται πως είναι ο πιο βελτιωμένος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού τους τελευταίους μήνες.

Ο Πορτογάλος έκανε τελικά μόνο δύο αλλαγές (Ζντιέλαρ αντί Μανιάτη και Ντουρμάζ αντί Φινμπόγκασον), ενώ άφησε μέσα τον Μπουχαλάκη (σήμερα έκανε την πρώτη του συμμετοχή) και τον Ερνάνι, ο οποίος τώρα είναι τραυματίας και πριν ήταν στην πόρτα της εξόδου...

Θυμίζουμε ότι στην Ευρώπη ο Ολυμπιακός θα έχει πλέον τους εξής παίκτες:

Ρομπέρτο, Καπίνο, Μποτία, Ντα Κόστα, Ελαμπντελαουί, Σιόβας, Μασουακού, Βούρος, Σαλίνο, Μιλιβόγεβιτς, Μπουχαλάκης, Φορτούνης, Ντομίνγκες, Κασάμι, Καμπιάσο, Ζντιέλαρ, Πάρντο, Ντουρμάζ, Σεμπά, Ιντέγε, Πουλίδο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πρέπει να τον προσέξουν τον μικρό! Τι έκανε ο Τσιμίκας στην Τρίπολη;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags