Ωραίο ματς είδαμε σήμερα στο Καυτανζόγλειο, με τελικό νικητή τον Ηρακλή με 1-0 με το εύστοχο πέναλτι του Βέλλιου στο πρώτο μέρος, σε μια φάση όπου ο Στυλιαράς θα μπορούσε να αποβάλλει τον Περιστερίδη, καθώς ο Μπουλούτ ήταν σε προφανή θέση για γκολ. Κατά` τ` άλλα, ήταν ένας αγώνας όπου οι δυο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο, ο Ηρακλής το πρώτο, ο ΠΑΣ το δεύτερο. Ο Γηραιός θα μπορούσε να πετύχει κι άλλο γκολ στο πρώτο 45λεπτο, ενώ στο β` μέρος ανέβηκαν οι Γιαννιώτες, είχαν τη φάση με τον Μιχαήλ στο 74`, αλλά τελικά δεν μπόρεσαν να αποφύγουν την ήττα, ενώ στο 86` αποβλήθηκε και ο Νικολιάς. Η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου επέστρεψε στις νίκες μετά από πέντε αγωνιστικές, φτάνοντας στους 26 βαθμούς, ενώ ο ΠΑΣ έμεινε στους 24.
Έβαλε ένα, μπορούσε κι άλλο
Ο Ηρακλής μπήκε φορτσάτος στην αναμέτρηση και μόλις στο 5` θα μπορούσε να ανοίξει το σκορ! Ο Λεοζίνιο έσκαψε τη μπάλα για τον Τσιλιανίδη που βγήκε τετ-α-τετ με τον Περιστερίδη, όμως ο τελευταίος κατάφερε να αποκρούσει. Ο Γηραιός συνέχιζε να πιέζει και στο 17` η κεφαλιά του Κυριακίδη πέρασε λίγο άουτ, ενώ στο 20` έγινε αναγκαστική αλλαγή με τον τραυματία Πασά να παραχωρεί τη θέση του στον Μπουλούτ.
Στο 26` ο Μπουκουβάλας σέντραρε από τα δεξιά, ο Βέλλιος έκανε την καρφωτή κεφαλιά αλλά ο Περιστερίδης με τρομερή επέμβαση, κράτησε το μηδέν! Τελικά, στο 31` ο Μπουλούτ τσίμπησε τη μπάλα, ο Περιστερίδης τον ανέτρεψε και ο Στυλιαράς υπέδειξε σωστά το πέναλτι. Ο Βέλλιος δεν αστόχησε από την άσπρη βούλα, κάνοντας το 1-0! Ο Περιστερίδης στη φάση του πέναλτι αντίκρισε την κίτρινη κάρτα από τον Στυλιαρά, ωστόσο ο διαιτητής θα μπορούσε να του δώσει κόκκινη κάρτα αφού ο Μπουλούτ ήταν σε προφανή θέση για γκολ... Ο ΠΑΣ στο 41` θα μπορούσε να ισοφαρίσει, όταν ο Ίλιτς εκτέλεσε το φάουλ από πλάγια, ο Περνίς έκανε κακή έξοδο αλλά ο Ιντζόγλου έδιωξε τη μπάλα πριν περάσει τη γραμμή! Δίκαιο το αποτέλεσμα του ημιχρόνου, καθώς ο Ηρακλής είχε περισσότερες ευκαιρίες από τον ΠΑΣ.
Πίεσε ο ΠΑΣ, αλλά...
Ο Πετράκης στο β` μέρος έβαλε Νικολιά αντί του Ίλιτς και Μανιά αντί του Φερφελή, όμως ο Ηρακλής ήταν αυτός που έφτασε κοντά στο γκολ στο 54`. Σε μια κόντρα, ο Μπουλούτ γύρισε στον Βέλλιο που έκανε με τη μία το σουτ αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ! Στη συνέχεια, ο ΠΑΣ ήταν αυτός που προσπαθούσε να απειλήσει για να ισοφαρίσει το σκορ, με τον Ηρακλή να αμύνεται κυρίως, με τους Γιαννιώτες να χάνουν ευκαιρία στο 74`, με τον Περνίς να διώχνει δύσκολα το σουτ του Μιχαήλ!
Οι Γιαννιώτες συνέχιζαν να πιέζουν για την ισοφάριση, αλλά στο 86` ο Νικολιάς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη, αφήνοντας την ομάδα του με 10 και το έργο του ΠΑΣ έγινε πιο δύσκολο, με τους γηπεδούχους να φτάνουν τελικά στο τρίποντο.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο