Facebook Pixel Την "είπε" σε Τούντορ ο Μπερμπάτοφ!
| 2016-02-09 10:38:00

Την "είπε" σε Τούντορ ο Μπερμπάτοφ!

Την "είπε" σε Τούντορ ο Μπερμπάτοφ!

Και τα προβλήματα συνεχίζονται ανάμεσα σε Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ και Ιγκόρ Τούντορ. Ποια είναι η τελευταία εξέλιξη;

Τους τελευταίους μήνες παρατηρείται μια περίεργη κατάσταση στον ΠΑΟΚ με τον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, ο οποίος δεν έχει αποδώσει τα αναμενόμενα και φαίνεται πως υπάρχει και μια τύπου κόντρα με τον Ιγκόρ Τούντορ.

Σύμφωνα, μάλιστα, με τον Τοντόρ Κουτσούοφ, ο οποίος είναι προσωπικός φίλος του Βούλγαρου άσου, η ένταση μεταξύ τους υφίσταται εδώ και καιρό, καθώς ο "Μπέρμπα" μάλλον είπε κάτι που δεν άρεσε στον Κροάτη και δημιουργήθηκαν προβλήματα.

Βέβαια, ο Κουτσούοφ τόνισε πως και ο Τούντορ από την αρχή δεν έβλεπε με καλό μάτι τον 35χρονο επιθετικό, επειδή πρόκειται για ποδοσφαιριστή παγκόσμιας κλάσης.

"Διατηρώ συχνή επαφή με τον Μπερμπάτοφ. Η προσωπική άποψή μου είναι ότι υπάρχει μία συγκεκριμένη στάση του προπονητή του απέναντί του, η οποία αρχίζει από το γεγονός ότι ο Μίτκο είναι ποδοσφαιριστής παγκόσμιας κλάσης. Και έτσι παρατηρείται μία ένταση.

Ο "Μίτκο" ίσως να έχει πει κάτι στον προπονητή που δεν του άρεσε και έτσι δημιουργήθηκαν προβλήματα. Το γεγονός είναι ότι υπάρχει κάτι ανάμεσα΄τους, ακόμη κι αν παραφουσκώνεται από τον ελληνικό Τύπο. Αλλά ο Μπερμπάτοφ δεν αισθάνεται καλά να παίζει 15-20 λεπτά, γιατί νιώθει σωματικά εντάξει να παίζει από την αρχή των αγώνων", δήλωσε ο φίλος του Μπερμπάτοφ στην ιστοσελίδα "topsport.ilbox.bg".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags