Facebook Pixel Η... τρελή είδηση της ημέρας για τον ΠΑΟΚ!
| 2016-02-10 20:40:00

Η... τρελή είδηση της ημέρας για τον ΠΑΟΚ!

Η... τρελή είδηση της ημέρας για τον ΠΑΟΚ!

Ανανέωσε και φεύγει από την Τούμπα;

Ο Φρανκ Άρνεσεν θα συνεχίσει τη συνεργασία του με το Chanel 5, διατηρώντας τον ρόλο του σχολιαστή για τους αγώνες της Εθνικής Δανίας, αφού ανανεώθηκε το συμβόλαιο του!

Αυτό ανακοίνωθηκε και επίσημα σήμερα με τον αθλητικό διευθυντή του ΠΑΟΚ να… παρακολουθεί την ομάδα της χώρας του στον δρόμο προς το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας το καλοκαίρι του 2018.

«Νομίζω ότι ήταν απίστευτα συναρπαστικό για εμένα, έχοντας μία εξαιρετική συνεργασία με όλους. Ήταν μία πολύ διασκεδαστική εμπειρία παρόλο που η ομάδα της Δανίας δεν τα κατάφερε να προκριθεί στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος», ανέφερε αρχικά ο Άρνεσεν.
Συνεχίζοντας πρόσθεσε:

«Πρόκειται για μία αρκετά απαιτητική δουλειά και αυτό το νιώθω. Θα πρέπει να εκμεταλλεύομαι για αυτήν τις ημέρες των διακοπών μου, αλλά με εκπλήσσει ευχάριστα η χαρά του να κάνω τηλεόραση παρότι δεν έχω ελεύθερο χρόνο. Έτσι κι αλλιώς παρακολουθώ και στις διακοπές μου συχνά αγώνες. Είναι επίσης πολύ ενδιαφέρον ότι θα υπάρχει και ο νέος άερας του Άγκε Χαρέιντε του νέου προπονητή της ομάδας, θα είναι συναρπαστικά ενδιαφέρον».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags