Τουλάχιστον για 1.5 μήνα εκτός προπονήσεων θα μείνει ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, καθώς η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημέρωσε ότι υπεβλήθη σε μαγνητική τομογραφία, η οποία έδειξε πως έχει υποστεί θλάση δευτέρου βαθμού στον τετρακέφαλο και αναμένεται να επιστρέψει στις προπονήσεις σε έξι εβδομάδες!!

Ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται με ειδική άδεια στη Βουλγαρία όπου θα πραγματοποιήσει το πρώτο στάδιο της αποθεραπείας του. Ο επιθετικός του ΠΑΟΚ θα επιστρέψει μετά τα μέσα Μαρτίου και ουσιαστικά θα χάσει τον πρώτο ημιτελικό και τα επόμενα πέντε τουλάχιστον παιχνίδια πρωταθλήματος.

Παράλληλα, το ιατρικό τιμ του ΠΑΟΚ υπέβαλε σε επανεξέταση τους Γκάρι Ροντρίγκες και Ζάιρο , η κατάσταση των οποίων έχει σημειώσει σημαντική βελτίωση, ωστόσο ο χρόνος αποθεραπείας τους παραμένει ίδιος. Ο Ροντρίγκες υπολογίζεται να μπει στο κανονικό πρόγραμμα σε τρεις εβδομάδες και ο Ζάιρο σε τέσσερις.

Από εκεί και πέρα, ο Στέφανος Αθανασιάδης έκανε σήμερα θεραπεία στο γυμναστήριο, ο Παναγιώτης Γλύκος πρόγραμμα αποκατάστασης και μέρος της εκγύμνασης των τερματοφυλάκων, ενώ ο Νίκος Κοροβέσης ξεκίνησε ασκήσεις με μπάλα.

Οι Γκόικο Τσίμιροτ , Μιγκέλ Βίτορ , Γιώργος Τζαβέλλας ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα αποφόρτισης με τρέξιμο και ασκήσεις στο γυμναστήριο, ενώ προληπτικά ατομικό λόγω επιβάρυνσης έκανε ο Δημήτρης Πέλκας .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Συγκλονιστική δήλωση: ΠΑΟΚτσήδες σκέφτονται να...