Από την αρχή οι γηπεδούχοι επέβαλλαν τον ρυθμό τους κι αφού απείλησαν με τον Φαν Πέρσι (13'), έφτασαν στο γκολ πέντε λεπτά αργότερα. Ο Γκονιούλ «σέρβιρε» κι ο Σόουζα από κοντινή απόσταση βρήκε δίχτυα με κεφαλιά, «γράφοντας» το 1-0.
Η Φενέρ είχε τα ηνία της αναμέτρησης, με τη Λοκομοτίβ να απειλεί ουσιαστικά για πρώτη φορά δύο λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους, όταν ο Πεϊτσίνοβιτς ανάγκασε σε δύσκολη επέμβαση τον Φαμπιάνο.
Από εκεί και πέρα όμως δεν μπόρεσε να βρει λύσεις, ο Σόουζα βρήκε για δεύτερη φορά δίχτυα, στο 72', διαμορφώνοντας έτσι το 2-0, το οποίο μάλιστα θα μπορούσε να γίνει 3-0, εάν ο Γκιγιέρμε δεν έστελνε την μπάλα στο δοκάρι, έπειτα από κεφαλιά του Φερναντάο, στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων.
Ακόμα κι έτσι όμως, η Φενέρμπαχτσε πήρε μία σημαντική νίκη και μαζί το πλεονέκτημα για την πρόκριση στους «16» του Europa League, ενόψει του επαναληπτικού στη Ρωσία.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο