Όταν ο Ιταλός τεχνικός ρωτήθηκε για το τι έφταιξε για τον αποκλεισμό της ομάδας από τον Ατρόμητο. Όπως ήταν αναμενόμενο έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο θέμα της διαιτησίας που έχει…δηλητηριάσει την ατμόσφαιρα των αποδυτηρίων της ομάδας.
«Σε αρκετές περιπτώσεις οι ποδοσφαιριστές θεωρούν μάταιο να παλεύουν, αφού βλέπουν τα σφυρίγματα των διαιτητών. Μάλιστα όσοι είναι αρκετά χρόνια στην ομάδα θεωρούν ότι όλα είναι στημένα, οπότε όσο και εάν προσπαθούν δεν θα τα καταφέρουν να πετύχουν τον στόχο τους. Τους έχω πει ότι δεν πρέπει να ασχολούνται με τους διαιτητές και ότι γι” αυτά ασχολείται η διοίκηση, αλλά αυτό συνεχίσει να συμβαίνει…» είπε μεταξύ άλλων ο Στραματσόνι.
Κοινώς πιστεύει πως η ανεκδιήγητη διαιτησία του Μάνταλου «χάλασε» το μυαλό των παικτών τόσο πολύ, με αποτέλεσμα στον σημαντικότερο αγώνα της χρονιάς με τον Ατρόμητο να έχουν το μυαλό τους περισσότερο στη διαιτησία και λιγότερο στο να καταφέρουν να νικήσουν την ομάδα του Περιστερίου
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο