Ο Μακ έκανε και χιούμορ, αλλά σίγουρα μιλούσε πολύ σοβαρά όταν έλεγε ότι ο Τούντορ πρέπει να μείνει για αρκετά χρόνια στον ΠΑΟΚ…

Είπε μεταξύ άλλων ο Σλοβάκος επιθετικός μιλώντας στην Nova:

Για το παιχνίδι : “Έχουμε το ματς Κυπέλλου, πρέπει να επανέλθουμε γρήγορα και να κάνουμε ότι χρειάζεται για να πάρουμε την πρόκριση. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, ο Αστέρας ήταν κοντά μας, είμαστε χαρούμενοι που κερδίσαμε και αυξήσαμε τη διαφορά. Είχαμε καιρό να κερδίσουμε, ήταν μια σημαντική νίκη”.

Για τις μεταπτώσεις, που υπάρχουν : “Από την αρχή είχαμε βαρύ πρόγραμμα, παίζοντς Πέμπτη – Κυριακή συνεχώς. Πρέπει να έχεις καλή αποκατάσταση ανάμεσα στα παιχνίδια. Για μένα δεν ήταν εύκολο, με δυο μικρά παιδιά στο σπίτι να ξεκουράζομαι όπως πρέπει, αλλά προσπαθώ!”

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό : “Θα δούμε την Τετάρτη. Θέλουμε ένα καλό αποτέλεσμα για να πάμε στον τελικό και να τελειώσουμε τη σεζόν κατακτώντας έναν τίτλο. Όλα τα μάτια είναι πάνω μας, θέλουμε καλή εμφάνιση και αποτέλεσμα στην Τούμπα για να πάμε με πλεονέκτημα στη ρεβάνς. Εκτός από το Κύπελλο, ο στόχος είναι να κάνουμε καλά πλέι οφ και να βγούμε στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ”.

Για τον Τούντορ : “Είναι ένας νεαρός προπονητής, μας βοηθάει πολύ. Είναι ένας προπονητής που έχει διάθεση να δουλέψει και ελπίζω να μείνει πολύ στον ΠΑΟΚ γιατί έχει διάθεση, παλεύει και προσπαθεί. Ελπίζω να μείνει για πολλά χρόνια στον ΠΑΟΚ”.

Για το αν θα μείνει ο ίδιος πολλά χρόνια : “Έχω άλλα δύο χρόνια συμβόλαιο, είμαι καλά εδώ, είναι όμορφη πόλη, παίζω σε μια καλή ομάδα, με καλό κόσμο, αλλά αν τα πράγματα δεν πάνε καλά δεν είναι ευχάριστα τα πράγματα για μας! Αυτό που σκέφτομαι είναι να τελειώσει η σεζόν με ένα τίτλο. Στο ποδόσφαιρο τα πράγματα αλλάζουν πολύ γρήγορα”.