Facebook Pixel Τι είπε ο Καπίνο για τη φάση με τον Μακ!
| 2016-03-03 00:42:00

Τι είπε ο Καπίνο για τη φάση με τον Μακ!

  Τι είπε ο Καπίνο για τη φάση με τον Μακ!

Ο Στέφανος Καπίνο, μετά τα απίστευτα επεισόδια στην Τούμπα, τόνισε την ανάγκη να βελτιωθεί το ελληνικό ποδόσφαιρο, ενώ μίλησε και για την περιβόητη φάση με τον Μακ και το πέναλτι.

Στο ότι είναι ανάγκη να βελτιωθεί το ελληνικό ποδόσφαιρο και στο μπουκάλι που δέχτηκε ο Μάρκο Σίλβα στάθηκε ο Στέφανος Καπίνο στις δηλώσεις του στην κάμερα του ΟΤΕ. Ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού τόνισε ότι οι Πειραιώτες πήγαν στην Τούμπα για να παίξουν μπάλα και πως αυτή είναι η δουλειά των ποδοσφαιριστών. «Καταφέραμε να κερδίσουμε μ' ένα αποτέλεσμα που εξασφαλίζει την παρουσία μας στον τελικό», είπε, αρχικά.

Στη συνέχεια, του ζητήθηκε να σχολιάσει τα όσα έγιναν. «Εμείς ήρθαμε για να παίξουμε. Ο προπονητής δέχτηκε ένα μπουκάλι, αλλά στον πάγκο όλοι είπαμε να συνεχιστεί το παιχνίδι. Θέλαμε όλοι να συνεχιστεί και να μην τιμωρηθεί ο ΠΑΟΚ, δεν υπήρχε λόγος. Πρέπει να βελτιωθεί το ποδόσφαιρό μας. Εμείς αποφασίσαμε να συνεχιστεί το παιχνίδι και από εκεί και πέρα τι να πούμε παραπάνω; Θα μπορούσαμε να είχαμε φύγει και να είχαμε κερδίσει 0-3», είπε.

Τέλος, ρωτήθηκε αν η αποβολή του Μακ ήταν η φάση που έκρινε το ματς για να ακολουθήσουν και τα επεισόδια. «Τι να πω; Νομίζω ότι δουλειά μας είναι να παίξουμε μπάλα. Από εκεί και πέρα, δεν ξέρω τι θα γίνει, δεν ξέρω αν είναι πέναλτι. Νομίζω ότι βρίσκω την μπάλα, αλλά μαθαίνω ότι κανένας δε βγάζει άκρη. Εμείς συνεχίζουμε, είμαστε χαρούμενοι που πήραμε τη νίκη σε μία δύσκολη έδρα και δείξαμε ότι ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα και καταφέραμε να πάρουμε αυτό το αποτέλεσμα», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags