Πολύ άσχημα είναι τα νέα από το στρατόπεδο του ΠΑΟΚ όσον αφορά την επόμενη ημέρα του ημιτελικού του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.

Ο Μίχελ υπογράμμισε ότι ο Σλοβάκος επιθετικός δεν θέλει να παίξει ξανά στην Ελλάδα λέγοντας: «Το χειρότερο και ίσως πιο λυπηρό, είναι το γεγονός ότι ο καλύτερος μας παίκτης χθες, έφυγε από το γήπεδο, λέγοντας ότι δε θέλει να ξαναπαίξει σε αυτή τη χώρα. Όταν τα μεγαλύτερα αστέρια θέλουν να φύγουν από τη χώρα, δεν είναι πρόβλημα μόνο του ΠΑΟΚ, αλλά και όλων των ομάδων. Αυτό που θέλω να προσθέσω, είναι ότι δε φταίει ότι δεν αρέσει ο κόσμος ή η πόλη στον Μακ, αλλά όταν αισθάνεσαι ότι αξίζεις πολλά, αλλά παίζεις συνεχώς κόντρα στον τοίχο, δεν μπορείς να πας παραπέρα»!

Θυμίζουμε πάντως, πως ο Μακ απειλείτε με βαριά καμπάνα, καθώς ο Παππάς έγραψε πως όταν είδε την κόκκινη στο χθεσινό ματς, τον έβρισε.

Ο επιθετικός του ΠΑΟΚ είπε στον Παππά «f@ck you bastard», κάτι που ο άρχοντας του ντέρμπι έγραψε στο φύλλο αγώνα. Ο Μακ κινδυνεύει με τέσσερις αγωνιστικές, που ενδέχεται να φτάσουν και τις έξι, σε περίπτωση που ο Παππάς έχει γράψει και για φτύσιμο στον Μήτσιο.
Η απόφαση δεν αναμένεται να αργήσει να εκδοθεί, καθώς δεν επηρεάζεται από την αποχή των δικηγόρων…