Με το άκουσμα της είδησης της επιστροφής του Σεμπαστιάν Λέτο στον Παναθηναϊκό οι φίλοι της ομάδας "τρελάθηκαν" θεωρώντας πως ο Αργεντινός μπορεί να κάνει την διαφορά σε αυτό το ρόστερ, έστω και αν παίξει στο μισό των δυνατοτήτων του.

Ο 29χρονος χρειάστηκε ένα σημαντικό διάστημα για να είναι έτοιμος και να τεθεί στην διάθεση του Αντρέα Στραματσόνι, ενώ τις μέρες μετά την υπογραφή του στο "τριφύλλι" υπήρξε μεγάλη κουβέντα για το πού θα χρησιμοποιηθεί από τον Ιταλό προπονητή.

Ο Λέτο έκανε σήμερα με τον Ατρόμητο την παρθενική του εμφάνιση μετά από την επιστροφή του στους Πράσινους και είχε συμμετοχή στο δεύτερο γκολ του Βιγιαφάνιες, ενώ εξέπληξε και η θέση που τον έβαλε τελικά ο Ιταλός τεχνικός.

Ο Στράμα τον χρησιμοποίησε δίπλα στον Μάρκους Μπεργκ και ο Λέτο έδειξε αρκετά καλά στοιχεία, αναλογικά και με το διάστημα απουσίας του από τους αγωνιστικούς χώρους, έχοντας στο ενεργητικό του το σουτ πριν το γκολ του Λούκας Βιγιαφάνιες, αλλά και μια τεράστια χαμένη ευκαιρία σε τετ-α-τετ.

Πάντως, φάνηκε ότι ο κόουτς του Παναθηαϊκού έχει βρει την κατάλληλη θέση στον Αργεντινό, την οποία μην ξεχνάμε πως ξέρει, καθώς έχει αγωνιστεί σε αυτή και στην προηγούμενη θητεία του στην ομάδα. Ο Λέτο φαίνεται να είναι πιο σημαντικός στην κορυφή της επίθεσης ή γύρω από αυτή, παρά στα εξτρέμ, ενώ είναι σίγουρο πως θα αποτελέσει πολύ καλύτερη λύση από τον άπειρο Μαμούτε. Κάτι που έδειξε και με το παραπάνω αυτά τα λίγα λεπτά που αγωνίστηκε στην Λεωφόρο.

Μάλιστα, ο Στραματσόνι στην συνέντευξη Τύπου επιβεβαίωσε πως πλέον ο Λέτο θα χρησιμοποιείται ως …ψευτοεννιάρι, κάτι που είναι πολύ πιθανό να το δούμε για ένα μεγάλο διάστημα και στο ματς με τον Ολυμπιακό, καθώς ο Ιταλός εκτιμά πως οι Πειραιώτες έχουν μεγάλο πρόβλημα στο κέντρο της άμυνας.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Έξαλλοι στο Λιμάνι: «Σκάνδαλο με Μπεργκ» (ΦΩΤΟ)