Facebook Pixel Ποιος Λέτο τώρα; Αυτόν να καθιερώσει στην 11άδα!
| 2016-03-07 11:00:00

Ποιος Λέτο τώρα; Αυτόν να καθιερώσει στην 11άδα!

Ποιος Λέτο τώρα; Αυτόν να καθιερώσει στην 11άδα!

ΠΟΙΟΣ παίκτης του Παναθηναϊκού ήταν χθες λίρα 100 για την ομάδα και πρέπει ο Αντρέα Στραματσόνι να τον καθιερώσει στην 11άδα του "τριφυλλιού"!

Μπορεί η έλευση του Σεμπάστιαν Λέτο στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο να έκλεψε τις εντυπώσεις στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού, αλλά ο Σκύλος από τότε είχε γράψει ότι η καλύτερη μεταγραφή, από την άποψη ότι ήταν έτοιμος να προσφέρει άμεσα, ήταν άλλος...

Γιατί ναι μεν ο "Σεμπά" είναι παίκτης με τεράστια ποιότητα, που ξεχωρίζει σαν τη μύγα μέσα στο γάλα στο ρόστερ του Παναθηναϊκού, αλλά ακόμα χρειάζεται δουλειά για να φτάσει να θυμίσει τον παίκτη του 2011.

Να χάσει κιλά, να γυμναστεί καλά, να αποκτήσει ξανά το κορμί του την ευχέρεια που είχε στις ντρίπλες και τις κινήσεις με την μπάλα.

Παρόλα αυτά παραμένει παιχταράς και αυτό φάνηκε στα 20 λεπτά που αγωνίστηκε χθες...

Ο μοναδικός παίκτης που ήρθε τον Γενάρη και μπορούσε με τη μία να καθιερωθεί στην 11άδα του Παναθηναϊκού, είναι ο Βιγιαφάνιες!

Που γνωρίζει άριστα το ελληνικό πρωτάθλημα, δεν προερχόταν από τραυματισμό ή από αγωνιστική απραξία και, το κυριότερο, είχε την ποιότητα να σταθεί στο βασικό σχήμα και να δώσει πολλά στους συμπαίκτες του...

Κάτι που φάνηκε και χθες, εκθέτοντας ως έναν βαθμό τον προπονητή του, που το προηγούμενο διάστημα τον είχε μία στο κρύο και μία στη ζέστη.

Αν καθιερωθεί στην 11άδα του Παναθηναϊκού ο Βιγιαφάνιες θα βοηθήσει και τον Μάρκους Μπεργκ, που στο κάτω - κάτω είναι διαχρονικά το μεγάλο όπλο του Παναθηναϊκού, που όμως δεν τροφοδοτείται σωστά...

Αυτόν, λοιπόν, πρέπει να βάλει οριστικά και αμετάκλητα στην 11άδα του "τριφυλλιού" ο Ιταλός προπονητής και, φυσικά, σταδιακά να επιστρέψει και ο Λέτο.

Πρωτίστως, όμως, εκείνος που είναι περισσότερο χρήσιμος και μπορεί να προσφέρει στο 100% άμεσα, είναι δίχως άλλο ο Βιγιαφάνιες...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags