Facebook Pixel Η επίθεση Σαββίδη σε Ολυμπιακό-Ατάκα για Παππά!
| 2016-03-08 19:44:00

Η επίθεση Σαββίδη σε Ολυμπιακό-Ατάκα για Παππά!

Η επίθεση Σαββίδη σε Ολυμπιακό-Ατάκα για Παππά!

Διαβάστε τον έντονο διάλογο ανάμεσα στον Σαββίδη και τους ανθρώπους του Ολυμπιακού. Τι είπε για Μαρινάκη, η συζήτηση με Σάββα και η παρέμβαση Μελισσανίδη.

Μεγάλη ένταση και φωνές υπήρξαν στην συνεδρίαση της Σούπερ Λιγκ, όταν ο Ιβάν Σαββίδης πήρε τον λόγο και εξαπέλυσε επίθεση στην πλευρά του Ολυμπιακού!

Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες που διέρρευσαν, οι εκπρόσωποι των Πειραιωτών  ενοχλήθηκαν εντόνως από τα όσα είπε ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ και απείλησαν με αποχώρηση από την σύσκεψη!!

Ιδού οι πρώτοι διάλογοι που διέρρευσαν:

Σαββίδης: "Εγώ ήρθα εδώ από τη Ρωσία για να βοηθήσω όσο μπορώ για να βρούμε μία λύση. Η Ξάνθη έχει κάνει μία πρόταση. Συμφωνώ με τον κύριο Πανόπουλο, αλλά δεν βλέπω εδώ όλους τους ιδιοκτήτες. Δεν βλέπω εδώ τον κύριο Μαρινάκη".

Γιαννίκος: "Έχει λόγο που δεν έχει έρθει ο κύριος Μαρινάκης"

Σαββίδης: "Εσύ δεν θα μου μιλάς. Εσύ είσαι υπάλληλος και με υπαλλήλους δεν μιλάω"

Θεοδωρίδης: "Και σε μένα λες να μη μιλάω"

Σαββίδης: "Εσύ δεν είσαι υπάλληλος. Μπορείς να μιλάς. Αλλά σε κάθε περίπτωση ήρθαμε εδώ για να μιλήσουμε με τους ιδιοκτήτες".

Στο σημείο αυτό έκανε παρέμβαση ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ο οποίος φώναξε: «Έξω οι Φιλιππινέζες από το ποδόσφαιρο», για να ακολουθήσει το σχόλιο του Κώστα Καραπαπά: «Ντροπή τι είναι αυτά τα πράγματα»!

Και η… κόντρα ΠΑΟΚ Ολυμπιακού συνεχίστηκε με αναφορές και στο Cas!

Γιαννίκος: "Εγώ είμαι αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού. Τον εκπροσωπώ σε διεθνή φόρουμ. Δεν είναι δυνατόν να μου μιλάς έτσι".

Σαββίδης: "Εσύ να μιλάς με τον Μίχελ. Εδώ μιλούν οι ιδιοκτήτες"

Μίχελ: "Εσύ να μιλάς στο CAS όχι εδώ"


Οι ατάκες για όσα έγιναν στην Τούμπα!

Ο Ιβάν Σαββίδης είπε στη συνέχεια: «Σας είχα δώσει συγχαρητήρια για την νίκη σας στο πρωτάθλημα. Θεωρώ ότι το πρόβλημα είναι οι διαιτητές. Ο Παππάς ήθελε να γίνει πρωταγωνιστής. Γιατί δεν διέκοψε το παιχνίδι όταν έπεσε το ποτήρι στον Σίλβα; Αν εκεί το διέκοπτε δεν θα έλεγα τίποτα και δεν θα είχε δημιουργηθεί κανένα θέμα. Όμως ο Παππάς δεν ήθελε να το διακόψει για τους δικούς του λόγους και να κάνει τα δικά του»!

Θεοδωρίδης: «Πρόβλημα δεν είναι οι διαιτητές αλλά οι οπαδοί στην Τούμπα».

Σαββίδης: «Να βγάλουμε μισθό στους διαιτητές και να τους δίνουμε και μπόνους ανά παιχνίδι για να τους κάνουμε όσο πιο ανεξάρτητους γίνεται»!

Η επίθεση σε Μπροβήλο!

Ο Ιβάν Σαββίδης στην συνέχεια έκανε επίθεση και στον Γιώργο Μποροβήλο, του οποίου ζήτησε την παραίτηση, όπως είχε κάνει νωρίτερα και ο Φώτης Κωστούλας, ο οποίος είχε… αρπαχθεί με τον Σάββα Θεοδωρίδη!

Συγκεκριμένα, ο Σαββίδης σχολίασε: «Δεν μπορεί ο κ. Μποροροβήλος, ένας υπόδικος, να διαχειρίζεται τα λεφτά μου ένας υπόδικος. Έχω βάλει 70 εκατ. και δεν μπορεί να τα διαχειρίζεται ένας υπόδικος. Και κοιτάξτε κάτι. Ο πρώτος που πλήττεται από την κατάντια του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι ο Ολυμπιακός. Τώρα θα αναγκαστεί να παίξει προκριματικά για το Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτό δεν το είχαν σκεφτεί. Το πρόβλημα είναι επίσης και οι δημοσιογράφοι και οι στρατοί. Όσο για αυτά που έμαθα ότι είπατε για μένα, θα δηλώνω Ρώσος, αφού δεν με θέλετε. Κάποιοι είχαν το θράσος να μου πουν ότι είμαι ξένος»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Θεός! Δείτε τι κράταγε ο Σάββας στο ΔΣ της Λίγκας

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags