Facebook Pixel Έξαλλος Ιβάν για το «Ρώσος»-Τι είπε σε Θεοδωρίδη!
| 2016-03-08 20:15:00

Έξαλλος Ιβάν για το «Ρώσος»-Τι είπε σε Θεοδωρίδη!

Έξαλλος Ιβάν για το «Ρώσος»-Τι είπε σε Θεοδωρίδη!

Τρελαμένος εμφανίστηκε στη Λίγκα ο Σαββίδης, ο οποίος αρπάχθηκε με τον αντιπρόεδρο του Ολυμπιακού, ενώ ενημέρωσε πως θα προσφύγει στα δικαστήρια.

Μεγάλη ένταση υπήρξε στην Λίγκα ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό, με τον Ιβάν Σαββίδη, όπως σας μεταφέραμε και σε προηγούμενο ρεπορτάζ, να εξαπολύει επίθεση στο «στρατόπεδο» των Πειραιωτών.

Ο Μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, όπως διαβάσατε και στους αναλυτικούς διαλόγους ΕΔΩ, μίλησε για την ΕΠΟ, την διαιτησία και τον Μποροβήλο, ωστόσο δεν ξέχασε να αναφερθεί και στην πρόσφατη διαρροή από το Λιμάνι, πως είναι… φιλοξενούμενος στην Ελλάδα.

Μάλιστα, ο Σαββίδης τόνισε πως είναι Πόντιος και Έλληνας, αλλά θα δηλώνει πλέον Ρώσος!!

Αναλυτικά οι διάλογοι:

«Δεν μπορεί ο κ. Μποροροβήλος, ένας υπόδικος, να διαχειρίζεται τα λεφτά μου ένας υπόδικος. Έχω βάλει 70 εκατ. και δεν μπορεί να τα διαχειρίζεται ένας υπόδικος. Να βγάλουμε μισθό στους διαιτητές και να τους δίνουμε και μπόνους ανά παιχνίδι για να τους κάνουμε όσο πιο ανεξάρτητους γίνεται. Ήρθα εδώ για να δώσουμε λύσεις και δεν ακούω καμία λύση.

Θα προσυπέγραφα μόνο την πρόταση Κωστούλα για απομάκρυνση του Μποροβήλου. Και κοιτάξτε κάτι. Ο πρώτος που πλήττεται από την κατάντια του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι ο Ολυμπιακός. Τώρα θα αναγκαστεί να παίξει προκριματικά για το Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτό δεν το είχαν σκεφτεί. Το πρόβλημα είναι επίσης και οι δημοσιογράφοι και οι στρατοί. Όσο για αυτά που έμαθα ότι είπατε για μένα, θα δηλώνω Ρώσος, αφού δεν με θέλετε. Εγώ είμαι Πόντιος κι Έλληνας. Κάποιοι είχαν το θράσος να μου πουν ότι είμαι ξένος».

Σάββας Θεοδωρίδης: «Ποιοι είναι αυτοί; Ποιοι σε λένε ξένο;»

Ιβάν Σαββίδης: «Το ξαναλέω. Εγώ μιλάω μόνο με ιδιοκτήτες. Εμείς θα τα πούμε στα δικαστήρια».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags