Facebook Pixel Με τόσα χρήματα φεύγει ο Ρομπέρτο από τον Ολυμπιακό!
| 2016-03-12 11:40:00

Με τόσα χρήματα φεύγει ο Ρομπέρτο από τον Ολυμπιακό!

Με τόσα χρήματα φεύγει ο Ρομπέρτο από τον Ολυμπιακό!

Περιζήτητος ο Ισπανός τερματοφύλακας του Ολυμπιακού μετά τις δηλώσεις του ότι κλείνει ο κύκλος του στο Λιμάνι.

Ο Ρομπέρτο ήρθε στον Ολυμπιακό σαν ένα από τους πολλούς Ισπανούς τερματοφύλακες της σειράς. Η φήμη που τον ακολουθούσε από τα περάσματά του στις Ατλέτικο και Μπενφίκα, ήταν αυτή του γκαφατζή. Στον Ολυμπιακό όμως δούλεψε, βρήκε την εμπιστοσύνη που είχε ανάγκη και κατέληξε μετά από τρεις σεζόν να λογίζεται υποψήφιος για μια θέση στην Εθνική Ισπανίας και γενικότερα ένα «καυτό» όνομα στο Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

Οι πρόσφατες δηλώσεις του, ότι ίσως και να έχει κλείσει ο κύκλος του με τους «ερυθρόλευκους», σε συνδυασμό με την ιδανική για τερματοφύλακα ηλικία (30 χρονών) τον κάνουν μια ιδιαίτερα ελκυστική περίπτωση. Σύμφωνα λοιπόν με ρεπορτάζ της «Live Sport” ούτε μια, ούτε δύο αλλά… οχτώ ομάδες τον «γλυκοκοιτάζουν»!

Ο λόγος για τις ισπανικές Βαλένθια, Βιγιαρεάλ, Θέλτα και Μπέτις που του προσφέρουν το ενδεχόμενο επαναπατρισμού, φέρνοντάς τον πιο κοντά στον γιό του. Από τη γαλλική Λίγκα υπάρχει ενδιαφέρον από τις Μονακό και Μαρσέιγ, ενώ οι ιταλικές «σειρήνες» ηχούν από Ρόμα και Φιορεντίνα μεριά. Τα 7 εκατ. ευρώ που αξιώνει ο Ολυμπιακός δεν είναι απαγορευτικά ενώ και ο παίκτης θα αναζητήσει ένα συμβόλαιο κοντά στα 1,2 εκατ. ευρώ.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags