Δεν είναι κρυφό, ούτε περίεργο ότι ο Ντίμιταρ Μπερμάτοφ είδε την είδηση της απόλυσης του Ίγκορ Τούντορ ως την μεγάλη του ευκαιρία έστω και την ύστατη στιγμή να αποδείξει ότι μπορεί να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ.

Ο Βούλγαρος δεν έχει φυσικά να αποδείξει τίποτα σε κανέναν, παρά μόνο στον ίδιο του τον εαυτό, καθώς και ο ίδιος έχει παραδεχτεί πως αυτό που θέλει πάρα πολ,ύ είναι να δώσει χαρά τόσο στους φιλάθλους του Δικεφάλου αλλά και στον Ιβάν Σαββίδη, που δαπάνησε ένα μεγάλο ποσό για να τον φέρει στην ομάδα.

Ο Μπερμπάτοφ τις τελευταίες ημέρες είχε επαφή με τους ανθρώπους της ομάδας, τον πρόεδρο Λούμπος Μίχελ αλλά και αρκετά τετ α τετ και με τον νέο προπονητή του ΠΑΟΚ, Βλάνταν Ίβιτς.

Για τον Μίτκο τα δεδομένα αλλάζουν και πλέον «τρέχει» ώστε να είναι απόλυτα έτοιμος στα play off, εκεί όπου ο Δικέφαλος θα δώσει μεγάλη μάχη για να σώσει την χρονιά.

Το νέο προπονητικό τιμ τον προετοιμάζει , τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά για αυτό το μίνι πρωτάθλημα, που θα κρίνει τόσα πολλά και δεν αποκλείεται ο ΠΑΟΚ, να έχει ξανά «on fire», ένα μεγάλο του όπλο που ήταν τόσο καιρό ήταν αφοπλισμένο.

Πηγή: inpaok.com