Facebook Pixel Το πήραν απόφαση; Αυτός είναι ο νέος Ρομπέρτο!
| 2016-03-17 10:00:00

Το πήραν απόφαση; Αυτός είναι ο νέος Ρομπέρτο!

Το πήραν απόφαση; Αυτός είναι ο νέος Ρομπέρτο!

ΤΑ σενάρια για το μέλλον του Ισπανού δίνουν και παίρνουν και στον Ολυμπιακό έχουν έτοιμη τη λύση για την επόμενη ημέρα!

Μετά από τρία χρόνια που βρίσκεται ο Ρομπέρτο στον Ολυμπιακό, είναι σαφές ότι πρόκειται για έναν εξαιρετικό τερματοφύλακα, τοπ επιπέδου.

Είναι σταθερά ο καλύτερος τερματοφύλακας στην Ελλάδα και ένας από τους καλύτερους σε επίπεδο Τσάμπιονς Λιγκ...

Για αυτό και δεν είναι τυχαίο που τόσες ομάδες στην πατρίδα του (και αλλού!) ενδιαφέρονται για την απόκτησή του...

Πολλά τα παραδείγματα το περασμένο καλοκαίρι, ενώ σύμφωνα με όσα ακούγονται στην πιάτσα και στο τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου θα υπάρξει πίεση προς τον Ολυμπιακό.

Κάπου, βέβαια, κι ο ίδιος ο παίκτης έχει δείξει με τις δηλώσεις του ότι θέλει να επιστρέψει στην πατρίδα του για να αγωνιστεί, καθώς η πρόκληση μίας ομάδας στην Πριμέρα είναι μεγάλη.

Αλλά και η πόρτα της εθνικής Ισπανίας είναι πιο εύκολο να ανοίξει αν βρίσκεται στην πατρίδα του, παρά στην Ελλάδα...

Όλα αυτά, βέβαια, δεν σημαίνουν ότι ο Ρομπέρτο θα αποχωρήσει ντε και σώνει από τον Ολυμπιακό, αλλά στην περίπτωση που το κάνει οι Πειραιώτες έχουν έτοιμη ήδη την επόμενη μέρα!

Με μεταγραφή, μάλιστα, που είχε γίνει από το καλοκαίρι του 2015!

Ο λόγος, φυσικά, για τον Στέφανο Καπίνο, που δεν ήρθε στο Λιμάνι για να κάθεται μία ζωή στον πάγκο...

Ο Έλληνας άσος έχει εμπειρία πρωταθλητισμού και ευρωπαϊκών συμμετοχών, με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, είναι μεγάλο ταλέντο και στον Ολυμπιακό αποφάσισαν να επενδύσουν πάνω του για να τον στηρίξουν!

Αν δηλαδή πωληθεί το ερχόμενο καλοκαίρι ο Ρομπέρτο, είναι δεδομένο ότι θα προκριθεί η λύση του Καπίνο για Νο1 στην ομάδα!

Στο πλαίσιο, φυσικά, της γενικότερης στροφής προς Έλληνες παίκτες (Σιόβας, Φορτούνης, Μπουχαλάκης, αλλά και οι Κολοβός, Γιαννιώτας, Τσιμίκας) των "ερυθρόλευκων" για την 11άδα!

Γράφουμε ξανά: Δεν είναι πρόθεση του Ολυμπιακού να πουλήσει τον Ρομπέρτο και οι άνθρωποι του συλλόγου θα κάνουν ό,τι είναι δυνατό για να τον διατηρήσουν στο ρόστερ τους.

Αλλά αν ο ίδιος ο παίκτης θέλει να αποχωρήσει και η πρόταση που έρθει είναι μεγάλη, η επόμενη ημέρα κάτω από τα γκολπόστ έχει σχεδιαστεί στο Λιμάνι από το καλοκαίρι του 2015...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags