Φουντώσουν οι φήμες το τελευταίο διάστημα σχετικά με το μέλλον του Ρόμπερτ Μακ και το ενδεχόμενο να αποχωρήσει το καλοκαίρι, παρότι έχει συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ. Άλλωστε και ο ίδιος σε τοποθετήσεις του μετά τον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, είχε εκφράσει δημόσια την επιθυμία του να φύγει από την Ελλάδα.

Η εξέλιξη αυτή πάντως, παρότι ο Σλοβάκος είναι με διαφορά ο κορυφαίος του φετινού ΠΑΟΚ, ίσως και να …βοηθήσει τον σύλλογο, καθώς είναι πολύ πιθανό να γεμίσει τα ταμεία του με εκατομμύρια. Το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2017, ωστόσο είναι σίγουρο πως, όπως συνέβη και τον Γενάρη, θα υπάρξει ενδιαφέρον από ομάδες του εξωτερικού, ενώ ήδη ο SportDog σας ενημέρωσε για το scouting που του του κάνει η Πόρτο!

Ποιο είναι όμως το «φρέσκο νέο», που σίγουρα θα βοηθήσει ώστε να… ανέβει η τιμή του, σε συνδυασμό φυσικά με την συμμετοχή του στο Euro του καλοκαιριού;

Το γεγονός πως ο Μακ εξασφάλισε υποψηφιότητα για τον «Καλύτερο Ποδοσφαιριστή της Χρονιάς» στην Σλοβακία, αν και ο ανταγωνισμός είναι πολύ μεγάλος, αφού θα πρέπει να ξεπεράσει τους Χάμσικ και Σκρτελ, που «μονοπωλούν» τον τίτλο τα τελευταία χρόνια.

Η Ομοσπονδία της Σλοβακίας κατέληξε στους δέκα ποδοσφαιριστές που θα διεκδικήσουν στις 27 Μαρτίου στη Μπρατισλάβα τον τίτλο του... παίκτη της χρονιάς και αυτοί είναι οι εξής: Γιαν Ντούριτσα (Λοκομοτίβ Μόσχας), Μάρεκ Χάμσικ (Νάπολι), Τόμας Χούμποτσαν (Ντιναμό Μόσχας), Μαθιου Κόζατσικ (Πλζεν), Γιουράι Κούτσκα (Μίλαν), Ρόμπερτ Μακ (ΠΑΟΚ), Βίτορ Πεκόφσκι (Ζίλινα), Πέτερ Πέκαρικ (Χέρτα Βερολίνου), Μάρτιν Σκρτελ (Λίβερπουλ) και Βλάντιμιρ Βάις (Λεχβίγια).

Αν λοιπόν πάρει το σχετικό βραβείο, που είναι αρκετά πιθανό με όσα έχει κάνει στον ΠΑΟΚ σε Ελλάδα και Ευρώπη, τότε αυτομάτως θα ανεβάσει κι άλλο την τιμή του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Έτσι θα λέγεται το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ!