Κόντρα σε όλα τα προγνωστικά, ο Σεμπάστιαν Λέτο όχι μόνο παίζει πλέον κανονικά και λογίζεται ως βασικός από τον Αντρέα Στραματσόνι, αλλά είχε και πάλι εξαιρετική εικόνα στο παιχνίδι με τον Ηρακλή, ενώ σε κάποιες φάσεις πραγματικά… έκρυψε την μπάλα και ξεσήκωσε την εξέδρα.

Μάλιστα, ο Αργεντινός άσος στο παιχνίδι με τον Γηραιός έβγαλε και το πρώτο του 90λεπτο, καθώς σε αντίθεση με τα προηγούμενα ματς και ό,τι συνέβη κόντρα σε Ολυμπιακό και Ατρόμητο, αυτή την φορά άντεξε μέχρι το φινάλε. Βέβαια, για να γίνει αυτό, χρειάστηκε η συγκατάθεσή του, καθώς ο Αντρέα Στραματσόνι δεν ήθελε να ρισκάρει.

Μάλιστα, κατά την διάρκεια του ματς και πιο συγκεκριμένα στις δύο αλλαγές των Μπουμάλ (81’) και Μαμούτε (75’) αντί των Βιγιαφάνιες και Μπεργκ, ο Ιταλός κόουτς έφυγε από τον πάγκο του και πλησίασε τον Λέτο για να τον ρωτήσει αν θέλει να βγει. Ο Αργεντινός απάντησε πως μπορεί και θέλει να συνεχίσει, αφού φαινόταν πως ήθελε πάρα πολύ να σκοράρει και να …απαντήσει σε όσους τον έκριναν στα προηγούμενα ματς (ότι δεν αντέχει για 90λεπτο).

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως και στην αρχή του αγώνα, όταν ο Εβαντζελίστα κέρδισε το πέναλτι στο 8ο λεπτό, πήρε την μπάλα για να το εκτελέσει, όμως μετά από έναν μίνι διάλογο με τον Μπεργκ, το άφησε στον Σουηδό.

Ο Λέτο έχει γυρίσει… φτιαγμένος, το βγάζει στο γήπεδο και στο Τριφύλλι δικαιώνονται πολύ γρήγορα για την επιμονή τους να τον φέρουν πίσω!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δείτε τι έγραψε ο ΠΑΟ για το πέναλτι (ΦΩΤΟ)