Η αλήθεια είναι ότι η φετινή χρονιά είναι ίσως η χειρότερη του Μπεργκ με την φανέλα των Πράσινων. Ο Σουηδός άσος πέρασε σημαντικές περιόδους ντεφορμαρίσματος, έλειψε λόγω τραυματισμών, αλλά τον τελευταίο καιρό -παρά την έλλειψη στόχων- δείχνει πιο απελευθερωμένος στο παιχνίδι του.

Ο Μπεργκ σκόραρε δύο φορές απέναντι στον Ηρακλή, σκόραρε και επί του Ολυμπιακού και γενικά τον τελευταίο καιρό παίζει με περισσότερη όρεξη και βρίσκεται σχεδόν μέσα σε όλες τις φάσεις.

Μια εξήγηση είναι η έλευση του Σεμπάστιαν Λέτο, ο οποίος μπορεί να έχει αγωνιστεί σε τρία παιχνίδια, αλλά η διαφορά που κάνει στο "τριφύλλι" φαίνεται με γυμνό μάτι. 

Ο Αργεντινός χρησιμοποιείται κοντά στον Μπεργκ ως δεύτερος επιθετικός και ήδη έχει βοηθήσει πολύ το δημιουργικό κομμάτι τον Παναθηναϊκό, απελευθερώνοντας και τον Σουηδό που κινείται, πια, πιο πολύ μέσα στην μεγάλη περιοχή.

Μάλιστα, μετά το τέλος του χθεσινού ματς στην Λεωφόρο ο Σουηδός αποθέωσε τον Λέτο, τονίζοντας πως τον ευχαριστεί να παίζουν παρέα στην επίθεση.

 «Έχω πει πως είναι καλύτερα να παίζω με δύο επιθετικούς, αν και αυτό δεν μπορείς να το έχεις πάντα. Έχουμε και καλούς παίκτες στο κέντρο που βοηθάνε. Ο Λέτο με βοηθάει πολύ. Είναι εξαιρετικός παίκτης και πάντα βρίσκεται στην κατάλληλη θέση. Ανταλλάσσουμε πολλές μπαλιές και είναι πανταχού παρών και αυτό με ευχαριστεί. Είναι σημαντικό να συνεχίσουμε έτσι», είπε μεταξύ άλλων ο Μπεργκ στην κάμερα της Nova.