Ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ ήρθε στον ΠΑΟΚ ως το μεγάλο όνομα που θα κάνει την διαφορά, αλλά δεν έχει καταφέρει να δείξει έστω και λίγο από την ποιότητα για την οποία αποκτήθηκε.

Πολλά έχουν γραφτεί για το μέλλον του Βούλγαρου και πως αυτό δύσκολα θα τον βρει στην Θεσσαλονίκη και τον επόμενο χρόνο, ενώ και οι προτάσεις από άλλες ομάδες ενδέχεται να είναι αρκετές (όπως αυτές από Κίνα και Αυστραλία).

Παρόλα αυτά ο Βούλγαρος δημοσιογράφος, Τζόρτζε Πέτκοφ, ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά τον Μπερμπάτοφ, μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης και είπε ότι αν του γίνει πρόταση να παραμείνει στον ΠΑΟΚ, τότε ο "Μπέρμπα" θα πει "ναι".

«Οι πληροφορίες αυτές δημοσιεύτηκαν σε κίτρινο τύπο. Ο Μπερμπάτοφ ξεκάθαρα είναι στον ΠΑΟΚ με τη δική του θέληση. Θέλει να είναι στον ΠΑΟΚ. Δεν πιστεύω ότι θα πάει ποτέ στην Κίνα.

Πιστεύω ότι ο Ντίμιταρ είναι ένας έξυπνος άνθρωπος. Σε οπερίπτωση που του γίνει πρόταση να παραμείνει στον ΠΑΟΚ, θα αποδεχτεί την πρόταση, γιατί εκτιμά την εμπιστοσύνη που έχει ο Ιβάν Σαββίδης στο πρόσωπό του και δε θα την προδώσει», ήταν τα λόγια του Βούλγαρου δημοσιογράφου στον Arena Fm.