Facebook Pixel "Τον Παναθηναϊκό θα τον έχω στην καρδιά μου"
| 2016-03-30 16:45:00

"Τον Παναθηναϊκό θα τον έχω στην καρδιά μου"

"Τον Παναθηναϊκό θα τον έχω στην καρδιά μου"

Ο Νίκος Καρέλης μίλησε στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ για τη μέχρι τώρα παρουσία του στην Γκενκ, το βελγικό ποδόσφαιρο, αλλά αναφέρθηκε και στην πρώην του ομάδα

Μεταξύ άλλων ο διεθνής επιθετικός μίλησε στην ΕΡΑ Σπορ:
Για την παρουσία του στην Γκενκ:
«Όλα πάνε μια χαρά. Είμαι υγιής, κάνω την προσπάθειά μου και δικαιώνεται ο κόπος μου. Συνεχίζω να δουλεύω σκληρά για να πετύχω ό,τι καλύτερο μπορώ για την καριέρα μου και την ομάδα μου. Στην Άμκαρ ήταν πολύ διαφορετικά τα πράγματα. Έφυγα από τον Εργοτέλη χωρίς παιχνίδια κι εμπειρίες, πήγα στη Ρωσία να αντιμετωπίσω μια νέα κατάσταση. Τώρα είναι διαφορετικά τα πράγματα, γιατί έφυγα έπειτα από δυόμιση σεζόν γεμάτες με τον Παναθηναϊκό, με πάρα πολλές εμπειρίες, με παιχνίδια με την Εθνική και ήμουν πιο έτοιμος γι’ αυτό το βήμα».

Για τη διαφορά ανάμεσα στο ελληνικό και το βελγικό ποδόσφαιρο: «Η διαφορά με το ελληνικό πρωτάθλημα, είναι και στο επίπεδο των ομάδων, αλλά και στο ρόστερ, στο οποίο έχουν περισσότερες επιλογές. Έχω περισσότερο χώρο στην πλάτη της άμυνας, που είναι ό,τι πρέπει για μένα, με τις κάθετες μπαλιές, οι οποίες μου δίνουν περισσότερες ευκαιρίες παίζοντας σέντερ φορ. Είναι δυνατό πρωτάθλημα γενικά, έχει ποιότητα και ιδιαίτερα η Γκενκ προσπαθεί να παίζει πάντα από πίσω, χωρίς μεγάλες μπαλιές. Δεν αγχωνόμαστε και προσπαθούμε μέχρι το τέλος να πάρουμε κάτι από τον αγώνα. Πιστεύω ότι θα κάνουμε καλή πορεία στα πλέι οφ και θα μπούμε στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ».

Για τον Παναθηναϊκό: «Μίλησα με φίλους μου στον Παναθηναϊκό, πρόλαβα και είδα δύο-τρεις. Η κατάσταση τώρα είναι διαφορετική από τότε που ήμουν εγώ, με πολλούς νέους παίκτες που προσπαθεί να μάθει ο Στραματσόνι, ο οποίος θέλει χρόνο για να περάσει τα δικά του πράγματα στην ομάδα. Τον Παναθηναϊκό θα τον έχω στην καρδιά μου γιατί μου έδωσε πάρα πολλά: εμπειρίες, στήριξη. Και ήταν η ομάδα με την οποία έκανα όλα αυτά τα παιχνίδια κι έφτασα εδώ που βρίσκομαι. Προς το παρόν το μυαλό μου είναι μόνο στην Γκενκ, όπως όταν ήμουν στον Παναθηναϊκό. Δούλευα κάθε μέρα για να βοηθάω την ομάδα μου κι ό,τι έρθει αργότερα, θα το δω εκείνη τη στιγμή».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags