Facebook Pixel Τι συμβαίνει τελικά με τον Λάμπρου;
| 2016-03-30 23:56:00

Τι συμβαίνει τελικά με τον Λάμπρου;

Τι συμβαίνει τελικά με τον Λάμπρου;

Διαβάστε για τον νεαρό άσο του Παναθηναϊκού που φέρεται να έχει συμφωνήσει με την Ίντερ...

Υπαρκτό είναι το ενδιαφέρον της 'Ιντερ για την απόκτηση του Λαζαρή Λάμπρου, ωστόσο ο νεαρός επιθετικός του Παναθηναϊκού δεν έχει συμφωνήσει με τους "νερατζούρι".

Οι "νερατζούρι" έχουν εδώ και δύο χρόνια το όνομα του Λάμπρου στη λίστα τους και τον παρακολουθούν στενά, ενω σκάουτερ της Ίντερ έχουν "τσεκάρει" σε αρκετούς αγώνες - κυρίως της εθνικής Νέων- τον Λάμπρου και οι Ιταλοί είναι "ζεστοί" για τον 18χρονο φορ.

Όμως δεν ...παίζουν μόνοι τους στο παιχνίδι απόκτησης του νεαρού άσου, αφού και η Τζένοα έχει δείξει έντονο ενδιαφέρον, ενώ υποψήφιοι ...μνηστήρες είναι και σύλλογοι από τη Γερμανία, την Ολλανδία και το Βέλγιο.

Παράλληλα αρκετοί σκάουτερ ξένων κλαμπ που βρέθηκαν στην Ισπανία για την elite round των Εθνικών ομάδων Κ19, σημείωσαν το όνομα του Λάμπρου στο μπλοκάκι τους μετά τις καλές του εμφανίσεις με την ομάδα

Το συμβόλαιο του παίκτη με τον Παναθηναϊκό ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι και ο 18χρονος επιθετικός έχει το δικαίωμα να υπογράψει από τώρα σε οποιαδήποτε ομάδα επιθυμεί, κάτι που δεν έχει γίνει για την ώρα... Η πλευρά του νεαρού φορ ακόμα περιμένει τη νέα πρόταση του Τριφυλλιού για την ανανέωση της συνεργασίας και παραμένει θετική στο ενδεχόμενο παραμονής του παίκτη στους "πράσινους", ενώ παράλληλα εξετάζονται και αξιολογούνται όλες οι προτάσεις που υπάρχουν για το φέρελπι φορ.

Πηγή: novasports.gr 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags