Facebook Pixel Αν ερχόταν Ολυμπιακό, θα τους έπαιζε με τα μπούτια!
| 2016-04-04 10:45:00

Αν ερχόταν Ολυμπιακό, θα τους έπαιζε με τα μπούτια!

Αν ερχόταν Ολυμπιακό, θα τους έπαιζε με τα μπούτια!

Τρομερός Αλέφαντος! Πώς βλέπει τον Μπακασέτα; Γιατί τα χώνει στον Σαββίδη; Ποιος είναι ο τελειωμένος της ΑΕΚ; Τι τους έκανε ο Ρονάλντο στο μνημόσυνο του Κρόιφ; Tα πάντα όλα...

Ο Πανιώνιος ήταν πολύ καλός, καλά στημένος και ανεβασμένος ο Μπακασέτας. Ενώ δεν ήταν έτσι στον Αστέρα Τρίπολης, εδώ αναγεννήθηκε. Έχει καλά πόδια, όμως δεν είναι γρήγορος και δεν τον θεωρώ παίκτη που λένε ότι μπορεί να βοηθήσει τον Ολυμπιακό. Εκτός αν τον πάρει ο Μαρινάκης για να μην τον πάρουνε οι άλλοι...

Ο ΠΑΟΚ ήταν χάλια, τους τα λέω από την αρχή, με τέτοιους παίκτες ούτε σε 100 χρόνια δεν θα πάρουν πρωτάθλημα από τον Ολυμπιακό. Για πλάκα θα τους παίζει ο Μαρινάκης. Ο ΠΑΟΚ δεν έχει ούτε καλούς παίκτες για πρωτάθλημα, ούτε καλή ομάδα. Ο Πανιώνιος χωρίς σπουδαίους παίκτες, έφτιαξε ομάδα. Ο ΠΑΟΚ τίποτα, και έχεις τον Σαββίδη να μιλάει κάθε τόσο για την Ελλάδα και το ελληνικό ποδόσφαιρο. Άντε με Πέλκα και με Μυστακίδη να πάρεις τίτλο, ούτε σε 100 χρόνια.

Είναι πολύ πεσμένοι οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού. Έβλεπα την ΑΕΚ με την Καλλονή, δεν της έδωσαν της ΑΕΚ ένα καθαρό πέναλτι, αλλά αυτό είναι το πρόβλημά της; Είπε ο Ολυμπιακός στον διαιτητή να μην δώσει πέναλτι στην ΑΕΚ; 25 βαθμούς πίσω είναι η ΑΕΚ, ποιος ασχολείται μαζί της. Κλείστηκε η Καλλονή και δεν είχε έναν παίκτη η ΑΕΚ να την ανοίξει. Ο Τζιμπούρ παίζει σαν τελειωμένος.

Ο Παναθηναϊκός έφτυσε αίμα για να πάρει τη Βέροια στην έδρα του. Κάθε τόσο τα ίδια και τα ίδια. Με την ψυχή στο στόμα. Και τους φταίει ο Ολυμπιακός. Είναι η χειρότερη εποχή που θυμάμαι ποτέ για το ελληνικό ποδόσφαιρο, ποτέ δεν θυμάμαι τους αντιπάλους του Ολυμπιακού να είναι τόσο χάλια. Πάντα από την εποχή που βλέπω εγώ ποδόσφαιρο, υπήρχε ανταγωνισμός, υπήρχε ένας αντίπαλος ρε παιδί μου να κοντράρει. Τώρα τίποτα, οι ομάδες είναι χάλια.

Δηλαδή τι θέλετε, ένα πρωτάθλημα χωρίς τον Ολυμπιακό; Δεν θα ασχολούμαι καν να το βλέπω στην τηλεόραση! Τι να πάω να δω; Προτιμάω να βλέπω ξένο ποδόσφαιρο. Προτιμάω να βλέπω τη Λέστερ που σας είχα πει καιρό πριν ότι δεν είναι έκπληξη και ότι όπως έπαιζε θα το έπαιρνε κατά πάσα πιθανότητα το πρωτάθλημα. Με ένα 4-3-3 που είναι κατ΄ ουσία 4-5-1 αφού αφήνουν μόνο τον φορ γκολτζή μπροστά και έναν παίκτη πίσω από τον φορ να κλείνει κοντά του, παίζουν σαν ακορντεόν, βγαίνουν με 4 μπροστά αλλά όλοι μάχονται στην άμυνα και στις επιστροφές, όχι κατοχή και τέτοια.

Έχει η Λέστερ αυτό που ήθελα από τον Ολυμπιακό στην Ευρώπη. Τακτική έξυπνη και χάφαρο, αυτόν τον Καντέ, είναι ο καλύτερος χαφ στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή! Μπάλα ξέρει, πνευμόνια, ταχύτητα, αλωνίζει όλο το γήπεδο, σκύλος μαύρος! Παίζει σε οποιαδήποτε ομάδα της Ευρώπης.

Έχει και σεντερ φορ γκολτζή, έχει και σεντερμπακάρα, εκεί δηλαδή που πονάει ο Ολυμπιακός. Πω πω αυτός ο σέντερ μπακ που έβαλε τώρα το γκολ, αν ερχόταν στον Ολυμπιακό θα τους έπαιζε εδώ για πλάκα, θα τους έπαιζε με τα μπούτια μόνο! Μια ομάδα μόνος του είναι αυτός ο σέντερ μπακ, όπως και ο χάφαρος. Δίκαια θα πάρει το πρωτάθλημα η Λέστερ στην Αγγλία.

Η Ρεάλ πήγε και νίκησε την Μπαρτσελόνα μέσα στην έδρα της με έναν τρόπο που για εμένα πήρε πολλούς πόντους ο Ζιντάν ως προπονητής. Άφησε έξω τους αργούς, τον Ίσκο, τον Ροντρίγκες, και έβαλε στα χαφ Κρόος με Μόντριτς και Καζεμίρο κόφτη. Γύριζε πίσω από τη σέντρα τον Ρονάλντο και τον Μπέιλ από τα άκρα, και έτσι έπαιζε η Ρεάλ με 4-5-1! Θωρακισμένη πίσω, μέχρι και ο Ρονάλντο έδινε βοήθειες κατά του Άλβες της Μπαρτσελόνα που ανέβαινε, κλειστοί οι χώροι μεταξύ της άμυνας και των χαφ, δεν βρήκαν έδαφος να κινηθούν ο Μέσι, ο Νεϊμάρ, ο Σουάρες. Και τους κήδεψε ο Ρονάλντο στο μνημόσυνο του Κρόιφ!

Πήγε ο Ρονάλντο μέσα σε 90.000 οπαδούς της Μπαρτσελόνα, μέσα στο μνημόσυνο του Κρόιφ και τους έκανε κηδεία! Τους είπε "καλός ο Μέσι και οι άλλοι, αλλά ελάτε να μου σκουπίσετε τα παπούτσια"!

Κι όταν έχασε τον Ράμος με την αποβολή η Ρεάλ, δεν έβγαλε επιθετικό ο Ζιντάν, και τους πάτησε η Ρεάλ με 10 παίκτες! Μετά τον Μουρίνιο όλοι οι προπονητές της Ρεάλ πήγαιναν εκεί και έχαναν. Μόνο ο Ζιντάν πήγε και τους νίκησε εκεί μέσα.

Για το ματς του Ολυμπιακού ένα σχόλιο μόνο. Ο Καπίνο έχω πει από τότε που έπαιζε στον Παναθηναϊκό και τον άφηναν στον πάγκο, ότι έχει όλα τα προσόντα για να εξελιχτεί σε νέο Μανταλόζη. Δεν τα έχω πει αυτά για άλλους τερματοφύλακες και το ξέρετε οι αναγνώστες της στήλης. Σταθερά από τότε που έπαιζε στον Παναθηναϊκό και μετά στον Ολυμπιακό λέω ότι ο Καπίνο έχει τρομερές προοπτικές να αφήσει εποχή.

Επιμέλεια: Θέμης Σινάνογλου

 
 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags