Facebook Pixel Νικολακόπουλος: Ο Καπίνο κι ο τέλειος με Ηρακλή Ρομπέρτο…
| 2016-04-08 08:54:00

Νικολακόπουλος: Ο Καπίνο κι ο τέλειος με Ηρακλή Ρομπέρτο…

Νικολακόπουλος: Ο Καπίνο κι ο τέλειος με Ηρακλή Ρομπέρτο…

Ο Κώστας Νικολακόπουλος σχολιάζει δύο πράγματα με αφορμή το παιχνίδι του Ολυμπιακού εναντίον του Ηρακλή…

• Με τον Καπίνο να δείχνει πανέτοιμος κάθε φορά που του δίνει ευκαιρία ο Μάρκο Σίλβα, πλέον και σε παιχνίδια πρωταθλήματος, επόμενο είναι ο Ρομπέρτο να νιώθει μία διαφορετική «πίεση» για τη θέση του στην ενδεκάδα.

• Και τον είδαμε τον Ρόμπι να κάνει μία τέλεια εμφάνιση χθες στο Καυταντζόγλειο! Πραγματικά αλάνθαστος και πάνω απ΄όλα συγκεντρωμένος και αφοσιωμένος στο παιχνίδι. Χωρίς υπεροψία κι επιπολαιότητες.

• Πάντα ο ανταγωνισμός κάνει καλό στον Ολυμπιακό. Καλύτερα ο παίκτης να νιώθει ότι έχει πίεση, παρά να έχει πάρει τη φανέλα στο σπίτι. Ακόμη κι αν αυτός είναι ο Ρομπέρτο, λέω εγώ.

• Άλλωστε, κάπως έτσι ο Μάρκο Σίλβα κρατάει «ζωντανή» την ομάδα έως και το 28ο παιχνίδι της, παρότι έχει πάρει το πρωτάθλημα από το…18ο, για να μην πω από το…8ο! Χθες η ομάδα είχε εννιά αλλαγές σε σχέση με το κυριακάτικο ματς με τον Πανθρακικό!!! Μόνο ο Μποτία κι ο Ζντιέλαρ έπαιξαν και στα δύο ματς. Και το Σερβάκι έγινε αλλαγή πριν το 60’...

• Να θυμίσω ότι στο αμέσως προηγούμενο παιχνίδι, σαφώς πιο δύσκολο από αυτό με τον Πάνθρακα, εκείνο δηλαδή με τον Αστέρα στην Τρίπολη, ήταν βασικοί σε σχέση με τον αγώνα με τον Ηρακλή ο Πάρντο, ο Ερνάνι, ο Κασάμι (που χθες μπήκαν αλλαγή) κι ο Καπίνο με τον Ομάρ και τον Σιόβα, που χθες δεν έπαιξαν καν! Δηλαδή, η ενδεκάδα της Τρίπολης με την ενδεκάδα του Καυταντζόγλειου είχε έξι αλλαγές!!!

• Θα παίζουν όλοι και περισσότερο όσοι παίζουν καλύτερα…

Πηγή: SportFM.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags