Όταν στο παρά 5 της περσινής καλοκαιρινής περιόδου ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ υπέγραψε συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ, οι φίλοι του συλλόγου αλλά και όλοι οι Έλληνας φίλαθλοι, είχαν την πεποίθηση ότι οι Κυριακές μας θα γίνουν λίγο καλύτερες με την παρουσία του στη Σούπερ Λιγκ.

Τελικά για λόγους που δεν είναι της παρούσης να εξετάσουμε, ο Βούλγαρος φορ δεν κατάφερε να κάνει τη διαφορά με την παρουσία του, κυρίως λόγω του ότι έβλεπε τα παιχνίδια από τον πάγκο!

Η αξία του όμως παραμένει αδιαμφιβήτητη τόσο εντός του ΠΑΟΚ, όσο και στο σύνολο των ελληνικών ομάδων.

Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, πως λίγο καιρό πριν συμφωνήσει με τον Δικέφαλο, ο Μπερμπάτοφ είχε φτάσει πολύ κοντά στο να υπογράψει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό...

Όπως προκύπτει από την πιάτσα των μάνατζερ όμως, η περίπτωση του Μπερμπάτοφ βρίσκεται στη λίστα άλλης μεγάλης ελληνικής ομάδας!

Που το προσεχές καλοκαίρι θα κινηθεί για την απόκτηση επιθετικού και η περίπτωση του Βούλγαρου είναι άριστη!

Γνωρίζει το ελληνικό πρωτάθλημα από πρώτο χέρι και, φυσικά, μπορεί να κάνει τη διαφορά με την παρουσία του στην 11άδα ΚΑΘΕ ομάδας της Σούπερ Λιγκ.

Για την ώρα δεν μπορούμε να πούμε περισσότερα, αλλά σκεφτείται ποια μεγάλη ελληνική ομάδα θα κινηθεί το καλοκαίρι για φορ και μπορεί να σηκώσει το συμβόλαιό του...