Facebook Pixel Νέο «χουνέρι» Σίλβα σε Έλληνα άσο του Ολυμπιακού!
| 2016-04-16 18:26:00

Νέο «χουνέρι» Σίλβα σε Έλληνα άσο του Ολυμπιακού!

Νέο «χουνέρι» Σίλβα σε Έλληνα άσο του Ολυμπιακού!

Μετά και τη σημερινή απόφαση του Πορτογάλου προπονητή, θεωρείται πλέον σίγουρο πως το καλοκαίρι θα ψάξει για νέα ομάδα. Διαβάστε ποιος είναι και γιατί…

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το τελευταίο ματς πρωταθλήματος με την Καλλονή στο «Καραϊσκάκης», στο οποίο φυσικά θα γίνει και η φιέστα για την κατάκτηση και του φετινού τίτλου.

Βέβαια, ο Μάρκο Σίλβα δεν αντιμετωπίζει το συγκεκριμένο ματς ως γιορτή και το ίδιο θέλει να κάνουν και οι παίκτες του, από τους οποίους έχει ζητήσει να είναι στο 100%, καθώς πλέον υπάρχει και ο μεγάλος στόχος του Κυπέλλου.

Ωστόσο, όπως σας έχουμε γράψει εδώ και λίγες ημέρες, ο Σίλβα έχει δείξει πως πλέον δεν υπολογίζει στον Δημήτρη Κολοβό, τον οποίο άφησε και πάλι εκτός αποστολής, χωρίς να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα.

Προφανώς, ο Πορτογάλος κόουτς ήθελε να του στείλει ακόμα ένα μήνυμα και να τον ενεργοποιήσει από τώρα, ώστε να ψάξει για ομάδα, αφού το καλοκαίρι θα φύγει είτε ως δανεικός είτε με μεταγραφή.

Το… ωραίο βέβαια είναι, πως ο Κολοβός ήταν αυτός που κλήθηκε από τη Nova να μιλήσει για το ματς με την Καλλονή και την φιέστα. Εκεί πάντως πέταξε και το παράπονο του για τον προπονητή λέγοντας σε σχετική ερώτηση για τις επιθυμίες του: «Εγώ θα ήθελα καταρχάς να μπορώ να βοηθάω περισσότερο την ομάδα μου. Πιστεύω ότι μπορώ να πάρω περισσότερες ευκαιρίες και να σταθώ στην ομάδα. Αυτό θέλω, για αυτό δουλεύω και πιστεύω θα τα καταφέρω»!

Επίσης, εκτός αποστολής έμειναν και οι Τσόρι – Πουλίδο που αντιμετωπίζουν πρόβλημα, ο Σαλίνο για τακτικούς λόγους και ο Μιλιβόγιεβιτς που είναι τιμωρημένος.

Αναλυτικά η αποστολή:
Μποτία, Μπουχαλάκης, Καμπιάσο, Ντα Κόστα, Ντουρμάζ, Ελαμπντελαουί, Φορτούνης, Φουστέρ, Ερνάνι, Ιντέγε, Καπίνο, Κασάμι, Μαζουακού, Πάρντο, Ρομπέρτο, Σεμπά, Σιόβας, Ζντιέλαρ.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Παίρνει ο ΠΑΟΚ τον μεγάλο στόχο του Ολυμπιακού;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags