Facebook Pixel "Εναλλακτική ο Μαζουακού"
| 2016-04-23 09:50:00

"Εναλλακτική ο Μαζουακού"

"Εναλλακτική ο Μαζουακού"

Το όνομα του Αρτούρ Μαζουακού επανήλθε στη μεταγραφική λίστα της Ρόμα, όπως αναφέρει σε σημερινό της ρεπορτάζ η "Gazzetta dello Sport"

Όπως γράφουν στην Ιταλία, οι "τζιαλορόσι" έχουν ως πρώτο στόχο για τη θέση του αριστερού μπακ να αγοράσουν με κανονική μεταγραφή από την Παρί τον Λούκας Ντινιέ, ο οποίος είναι δανεικός.

Σε περίπτωση όμως που δεν καταφέρουν να "ρίξουν" τη ρήτρα αγοράς του Ντινιέ, στη Ρόμα θα στραφούν και πάλι στην περίπτωση του Αρτούρ Μαζουακού. 

Όπως υποστηρίζει η ιταλική εφημερίδα, η Ρόμα φέρεται να έχει «ψαχτεί» εκ νέου για τον Γάλλο αριστερό μπακ των «ερυθρολεύκων» για τον οποίο πέρυσι ήταν διατεθειμένη να προσφέρει ένα ποσό της τάξεως των 6 εκατομμυρίων ευρώ.

Αυτό δεν ήταν φυσικά αρκετό για να δελεάσει τον Ολυμπιακό και όπως προσθέτει η Gazzetta dello Sport το σκηνικό, όσον αφορά την περίπτωσή του, και φέτος δεν έχει αλλάξει. Ο Ολυμπιακός θα ζητήσει και πάλι αρκετά χρήματα με συνέπεια η Ρόμα να πρέπει να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη αν θέλει να κάνει δικό της τον 22χρονο αριστερό μπακ των πρωταθλητών Ελλάδας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags