Facebook Pixel Ολυμπιακοί "την έπεσαν" στον Ρομπέρτο! (ΦΩΤΟ)
| 2016-04-24 22:30:00

Ολυμπιακοί "την έπεσαν" στον Ρομπέρτο! (ΦΩΤΟ)

Ολυμπιακοί "την έπεσαν" στον Ρομπέρτο! (ΦΩΤΟ)

Ο ...κακός χαμός με τον τερματοφύλακα των πρωταθλητών και τρελούς οπαδούς του συλλόγου! Διαβάστε πού έγινε το "πέσιμο" στον Ισπανό πορτιέρο και τι του ζήτησαν!

Είναι από τους πιο αγαπημένους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Μπορεί φέτος να μην έπιασε την περσινή εξαιρετική απόδοση, δεν έχασε όμως την εκτίμηση των φίλων των πρωταθλητών Ελλάδας.

Ο λόγος για τον Ρομπέρτο, για τον οποίο τον τελευταίο καιρό έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία ότι δε θα συνεχίσει να αγωνίζεται στο Λιμάνι.

Εξάλλου, δεν είναι λίγα τα μεταγραφικά σενάρια που κυκλοφορούν για τον Ισπανό τερματοφύλακα των Ερυθρολεύκων, ο οποίος, αν ήταν να φύγει από τον Πειραιά, θα επέλεγε σίγουρα ομάδα με προορισμό την ιβηρική χερσόνησο, για οικογενειακούς λόγους.

Ο ίδιος, πάντως, δέχεται... στενό μαρκάρισμα από τους οπαδούς του Ολυμπιακού, για να μείνει στην ομάδα.

Σε κάθε ανάρτηση του Μαδριλένου ποδοσφαιριστή στα social media γίνεται ο... κακός χαμός από τον κόσμο του Ολυμπιακού, ο οποίος στα σχόλια τον παρακαλά να συνεχίσει να υπερασπίζεται την εστία της ομάδας. 

"Μείνε στο λιμάνι", του γράφουν (στα αγγλικά) οι φίλαθλοι που τον ακολουθούν. Αξίζει να σημειωθεί, μάλιστα, ότι ο 30χρονος πορτιέρε χαίρει μεγάλης εκτίμησης του γυναικείου φύλου.

Τα περισσότερα μηνύματα που δέχεται για την παραμονή του είναι από γυναίκες! Μία εξ αυτών, σχεδίασε τον Ρομπέρτο και του έστειλε το σκίτσο στο Instagram. Ο παίκτης την ευχαρίστησε και μοιράστηκε το δημιούργημά της στον λογαριασμό του. Δείτε το...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags