Facebook Pixel «Καρφάρα» Δέλλα για ΑΕΚ!
| 2016-04-26 20:27:00

«Καρφάρα» Δέλλα για ΑΕΚ!

«Καρφάρα» Δέλλα για ΑΕΚ!

Πολύ απογοητευμένος από τον τρόπο που χάθηκε για τους Περιστεριώτες η πρόκριση στον τελικό εμφανίστηκε ο κόουτς του Ατρομήτου. Τι είπε για την Ένωση, τι «απάντησε» ο Μανωλάς.
 

Μάλιστα, σε δηλώσεις αμέσως μετά την λήξη του ματς (1-1 δείτε ΒΙΝΤΕΟ), εξέφρασε την άποψη πως στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας δεν προκρίθηκε η καλύτερη ομάδα, αλλά η πιο τυχερή…

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα του OTE-TV: 

«Μας μένει μία πικρία. Στο πρώτο ματς δεν ήμασταν καλοί, στο δεύτερο όμως κερδίσαμε κατά κράτος την ΑΕΚ, βάλαμε το γκολ που θέλαμε όμως δυστυχώς έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Με μία στραβοκλωτσιά δημιουργήθηκε η φάση για την ΑΕΚ και δεχθήκαμε ένα γκολ σε σημείο που δεν μπορούσαμε να αντιδράσουμε. Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ, κλείνει για εμάς μία περίεργη χρονιά με έναν πικρό αποκλεισμό. Νομίζω πως στον τελικό δεν προκρίθηκε η καλύτερη ομάδα, αλλά η πιο τυχερή», ανέφερε αρχικά.

Για την πρόκριση της ΑΕΚ: «Από τη στιγμή που προκρίθηκε, καλή επιτυχία κι ο καλύτερος ας κερδίσει».

Διαφώνησε ο Μανωλάς!

Από την πλευρά του ο Στέλιος Μανωλάς έκανε λόγο για δίκαιη πρόκριση της ΑΕΚ και… αποθέωσε τον Δέλλα.

«Είναι αλήθεια πως είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία δύσκολη ομάδα. Ο Δέλλας είναι ένας πολύ καλός προπονητής και ξέρει πάρα πολύ καλά τους παίκτες μας, καλύτερα κι από εμένα. Παρόλα αυτά, η ΑΕΚ απέδειξε και στα δύο ματς πως ήταν η καλύτερη και προκρίθηκε δίκαια», ανέφερε σχετικά.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags