Το τελευταίο διάστημα το όνομα του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή βρίσκεται συχνά στην κορυφή των θεμάτων στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού...

Παρόλα αυτά φαίνεται ότι ο Παναθηναϊκός είναι η ομάδα που μπορεί να κάνει την έκπληξη και να τους πιάσει όλους στον ύπνο!

Δεν θα είναι η πρώτη φορά, άλλωστε, που οι "πράσινοι" θα έχουν κινηθεί με μεθοδικότητα, για να υπογράψουν με έναν ποδοσφαιριστή που θέλουν.

Άσχετα αν ο συγκεκριμένος, έχει συνδεθεί τόσο με την ΑΕΚ όσο και με τον ΠΑΟΚ!

Ο λόγος για τον Απόστολο Βέλλιο, που για πολλούς θεωρείται περίπου κλεισμένος από τον Ολυμπιακό!

Οι Πειραιώτες έχουν αποδείξει τα τελευταία χρόνια ότι αποκτούν όποιον ποδοσφαιριστή θέλουν από την Ελλάδα και, μοιραία, το όνομα του Έλληνα άσου έχει συνδεθεί περισσότερο από κάθε ομάδα με τον Ολυμπιακό.

Μόνο που το σενάριο που έχει κυκλοφορήσει στην πιάτσα, αναφέρει ότι οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού έχουν κινηθεί με μεθοδικότητα, κι έχουν ήδη φτάσει πιο κοντά στην απόκτησή του!

Μάλιστα, είναι σε επαφές με τους Θεσσαλονικείς προκειμένου να προπληρώσουν ένα ποσό, για να κλείσουν οριστικά τον παίκτη! Kαι όταν αρχίσει η μεταγραφική περίοδος να ολοκληρώσουν οριστικά τη μεταγραφή...

Αυτό είναι το σενάριο που κυκλοφορεί τις τελευταίες ημέρες και σχετίζεται με το ρεπορτάζ που θέλει τον Αλαφούζο να έχει, φέτος, αυξημένο μπάτζετ στα χέρια του Αντρέα Στραματσόνι.

Αν, πάντως, έχει καταφέρει όντως να κλέψει παίκτη μέσα από τα χέρια του Ολυμπιακού, όπως ακούγεται στην πιάτσα, θα μιλάμε σίγουρα για μεγάλη μαγκιά...