Ο αγώνας με την Έβερτον τελείωσε με μια ακόμα νίκη (3-1) της Λέστερ, αλλά κανείς δεν είχε το μυαλό του στο ματς. Πολύ απλά γιατί όλος ο κόσμος που κατέκλυσε το "King Power Stadium" ανυπομονούσε για το τι θα ακολουθήσει μετά τη λήξη της αναμέτρησης, όταν οι παίκτες του Κλαούντιο Ρανιέρι και γλεντούσαν παίρνοντας στα χέρια τους το τρόπαιο για το οποίο μόχθησαν όλη τη σεζόν.

Μετά το τέλος του αγώνα, όλα ήταν έτοιμα. Πρώτος μπήκε στο γήπεδο ο Κλαούντιο Ρανιέρι και, όπως ήταν αναμενόμενο, γνώρισε την αποθέωσε από όλο το γήπεδο. Ένας ένας οι συνεργάτες του καθώς και ο ιδιοκτήτης της ομάδας, του έδωσαν το χέρι του καθώς προχωρούσε προς τη σκηνή που είχε στηθεί για τους θριαμβευτές.

Στη συνέχεια, έκαναν την εμφάνισή τους οι παίκτες, οι οποίοι αφού πήραν τα μετάλλιά τους, έσμιξαν με τον Ιταλό προπονητή. Τελευταίος ανέβηκε στη σκηνή ο αρχηγός, Γουές Μόργκαν, και η μεγάλη στιγμή είχε φτάσει. Ο Τζαμαϊκανός κάλεσε κοντά του τον Ρανιέρι και μαζί σήκωσαν το τρόπαιο του πρωταθλητή σε ένα φαντασμαγορικό σκηνικό!

Αφού... ξεμπέρδεξαν όλοι με το τρόπαιο, οι παίκτες έκαναν το γύρο του θριάμβου, παρευλάνοντας σε κάθε γωνιά του γηπέδου με τον κόσμο να τους χειροκροτά.

Φινάλε με το κοινό να τραγουδά σύσσωμο το "We are the champions" που έπαιζε στα μεγάφωνα, σε μια συγκλονιστική στιγμή!

Άντε και του χρόνου!