Facebook Pixel Τρελό παρασκήνιο με Καπίνο στον Ολυμπιακό!
| 2016-05-17 10:00:00

Τρελό παρασκήνιο με Καπίνο στον Ολυμπιακό!

Τρελό παρασκήνιο με Καπίνο στον Ολυμπιακό!

Oι τελευταίες εξελίξεις με τον Έλληνα άσο φέρνουν σε πολύ δύσκολη θέση τους «ερυθρoλεύκους». Γιατί είναι ράκος ο παίκτης; Τι έχει συμβεί; «Κλικ» κι έμαθες... 

Όταν το περασμένο καλοκαίρι ο Στέφανος Καπίνο αποφάσιζε να κάνει το μεγάλο άλμα στην καριέρα του κι από το παρελθόν του στον Παναθηναϊκό να υπογράψει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, γνώριζε ότι μπροστά του υπήρχε ο τεράστιος Ρομπέρτο...

Ο Ισπανός τερματοφύλακας που αντιμετωπίζουν περίπου ως ...Θεό στο Λιμάνι και όχι άδικα, καθώς ήρθε στην Ελλάδα και δίδαξε πώς παίζεται η θέση κάτω από τα δοκάρια, στο σύγχρονο ποδόσφαιρο.

Με αποτέλεσμα ο Καπίνο να μείνει στον πάγκο σχεδόν σε όλη τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου, πλην των αγώνων του Κυπέλλου.

Γι΄ αυτό και είχε θεωρηθεί κάπως σα δεδομένο ότι ο Μάρκο Σίλβα θα τον χρησιμοποιήσει και στον τελικό του Κυπέλλου, εναντίον της ΑΕΚ, κάτι που όλα δείχνουν ότι δε θα συμβεί.

Το ρεπορτάζ, εδώ και αρκετό καιρό, αναφέρει ότι βασικός τερματοφύλακας του Ολυμπιακού απόψε το βράδυ θα είναι ο Ρομπέρτο, με τον Στέφανο όμως να μη βρίσκει χώρο τελικά ούτε στη 18άδα.

Γιατί σύμφωνα με την πληροφόρηση που υπάρχει από του Ρέντη, ο Μάρκο Σίλβα σκοπεύει να πάρει τον νεαρό Κατσιμήτρο στην αποστολή του τελικού (μαζί με τον Τσιμίκα), καθώς χρειάζεται λόγω των κανονισμών να έχει μαζί του δύο ποδοσφαιριστές κάτω των 19 ετών.

Από εκεί που θα έπαιζε βασικός, δηλαδή, ο Καπίνο, έχουν έρθει τα πάνω κάτω και το πιθανότερο σενάριο είναι να μη βρεθεί ούτε στην αποστολή.

Με αποτέλεσμα η ψυχολογία του να έχει γίνει χάλια, καθώς κι εκείνος θεωρούσε δεδομένη την παρουσία του στο αρχικό σχήμα και, τώρα, βλέπει ότι κατά 99,9% θα παρακολουθήσει το ματς από την εξέδρα.

Κι εδώ είναι που έρχονται σε δύσκολη θέση και οι Πειραιώτες, καθώς αυτός είναι ο τερματοφύλακας που θέλουν να έχει σούπερ ψυχολογία, για να πάρει τα γάντια του βασικού στο σπίτι την επόμενη αγωνιστική περίοδο, αν πωληθεί ο Ρομπέρτο.

Μεγάλο μπλέξιμο με λίγα λόγια...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags