Facebook Pixel Η ΑΕΚ άλλαξε την κασέτα, ο Πανιώνιος τιμώρησε τον Μπακασέτα!
| 2016-05-23 17:43:00

Η ΑΕΚ άλλαξε την κασέτα, ο Πανιώνιος τιμώρησε τον Μπακασέτα!

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
Η ΑΕΚ άλλαξε την κασέτα, ο Πανιώνιος τιμώρησε τον Μπακασέτα!

Ο Πανιώνιος ετοίμαζε ερυθρόλευκο κουστούμι στον 22χρονο επιθετικό, αλλά λόγω των τελευταίων εξελίξεων, θα τον τιμωρήσει για την απόφασή του να πάει στην ΑΕΚ!

Έχει βουήξει η πιάτσα με το ντιλ που έχει στα σκαριά η ΑΕΚ. Φαίνεται, ότι η κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας άναψε την όρεξη του Δημήτρη Μελισσανίδη, ο οποίος ετοιμάζεται να αλλάξει τη... μεταγραφική κασέτα που ακουγόταν τον τελευταίο καιρό για τον Τάσο Μπακασέτα που μέχρι μία εβδομάδα πριν, φερόταν κλεισμένος στον Ολυμπιακό.

Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ, ο 22χρονος επιθετικός έχει συμφωνήσει με την ΑΕΚ, κάτι που δημιουργεί πρόβλημα στον Πανιώνιο, ο οποίος ετοίμαζε ερυθρόλευκο κουστούμι για τον ποδοσφαιριστή του. Όπως αναφέρουν πηγές, οι Νεοσμυρνιώτες δεν γνώριζαν τίποτα για το “ΟΚ” του Μπακασέτα στην πρόταση της Ένωσης. Έτσι του ετοίμασαν τιμωρία αρχης γενομένης στο παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής των πλέι οφ κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Ο ποδοσφαιριστής τέθηκε εκτός αποστολής, χωρίς να είναι ούτε τιμωρημένος, αλλά ούτε και τραυματισμένος. Πιθανότατα, η ποινή θα ισχύσει μέχρι το τέλος των πλέι οφ και θα λειτουργήσει ως ύστατος μοχλός πίεσης προς τον παίκτη προκειμένου να αλλάξει την απόφασή του.

Υπενθυμίζεται, ότι το συμβόλαιο του Μπακασέτα λήγει τον Δεκέμβρη του 2016, οπότε τότε μπορεί να μεταγραφεί στην ΑΕΚ. Εκτός αν η Ένωση τα βρει από τώρα με τους Νεοσμυρνιώτες και το ανερχόμενο ταλέντο του ελληνικού ποδοσφαίρου να αποχαιρετήσει την Πλατεία το καλοκαίρι.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags