Facebook Pixel Πλακώθηκαν και μετά αγκαλιάστηκαν!
| 2016-05-29 22:36:00

Πλακώθηκαν και μετά αγκαλιάστηκαν!

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
Πλακώθηκαν και μετά αγκαλιάστηκαν!

Μάγκες Μπαρμπόσα και Κάτσε. Διαβάστε τί έκαναν μετά τη λήξη της αναμέτρησης της 5ης αγωνιστικής των πλέι οφ ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Η πρεμιέρα των πλέι οφ στην Τούμπα ήταν επεισοδιακή. Η λήξη της αναμέτρησης ΠΑΟΚ-ΑΕΚ βρήκε τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων να πιάνονται στα χέρια με πρωταγωνιστές τον Έργκους Κάτσε και τον Έλντερ Μπαρμπόσα, ένα επεισόδιο που πήρε... αμπάριζα και τον Ραφίκ Τζιμπούρ, αφού λόγω του οξύθυμου χαρακτήρα του πήγε να χωθεί στον καβγά και την πλήρωσε με τιμωρία τριών αγωνιστικών.

Στη... ρεβάνς του ΟΑΚΑ όμως οι ποδοσφαιριστές στάθηκαν στο ύψος τους. Το ματς σε σχέση με αυτό της Θεσσαλονίκης είχε δυνατά μαρκαρίσματα και πολύ πάθος, αλλά δεν υπήρξαν αντιαθλητικά μαρκαρίσματα. Οι παίκτες έδωσαν όλο τους το είναι και το αποτέλεσμα ήταν απολύτως δίκαιο.

Αναμφισβήτητα το πιο όμορφο στιγμιότυπο της συνάντησης έγινε με τη λήξη του αγώνα. Έργκους Κάτσε και Έλντερ Μπαρμπόσα συμφιλιώθηκαν, αγκαλιάστηκαν και πορεύθηκαν ήρεμοι στα αποδυτήρια καταχειροκροτούμενοι από τους οπαδούς. Αυτές είναι εικόνες που αξίζουν να προβάλλονται, αφού προάγουν το αθλητικό ιδεώδες.

Μετά το επεισόδιο της 1ης αγωνιστικής τους ασκήθηκε κριτική. Τώρα όμως τους αξίζουν συγχαρητήρια.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags