Facebook Pixel Η δήλωση για Ρομπέρτο «δείχνει» πολλά…
| 2016-06-16 18:33:00

Η δήλωση για Ρομπέρτο «δείχνει» πολλά…

Η δήλωση για Ρομπέρτο «δείχνει» πολλά…

Αν προσέξει κανείς τα όσα είπε ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστσς Καραπαπάς, για την περίπτωση του Ρομπέρτο, τότε μάλλον θα καταλάβει και τι θα συμβεί στις επόμενες ημέρες.

Ο Κώστας Καραπαπάς, σε σημερινή του ραδιοφωνική συνέντευξη, τόνισε φυσικά πως επιθυμία του Ολυμπιακού είναι να κρατήσει στην ομάδα τον Ισπανό πορτιέρο, ωστόσο εξηγεί πως αν ο παίκτης επιθυμεί να γυρίσει στην πατρίδα του, κάτι τέτοιο δεν θα είναι καθόλου εύκολο. Επίσης, τόνισε με νόημα αναφερόμενος στον Καπίνο, πως οι Πειραιώτες έχουν στο ρόστερ τους τον καλύτερο Έλληνα πορτιέρε.

Συγκεκριμένα ανέφερε σε σχετική ερώτηση, για το γεγονός ότι ο κόσμος ζητάει την παραμονή του: "Η λαϊκή απαίτηση πρέπει να συμβαδίζει και με την απαίτηση και τα θέλω του ίδιου του Ρομπέρτο αρχικά. Θυμίζω ότι έχει μια οικογένεια, η  οποία ζει στην Ισπανία και κάποια στιγμή ίσως γυρίσει εκεί, γιατί δεν μπορεί να ζει πλεόν μακριά από την οικογένειά του και αυτό είναι ανθρώπινο και όλοι θα το καταλάβουμε. Θα περιμένουμε τις επόμενες ημέρες, να δούμε τι θα γίνει και θα ενημερώσουμε σχετικά. Ξέρετε πόσο σημαντικός είναι ο Ρομπέρτο για εμάς, αλλά έχουμε και τον καλύτερο Έλληνα τερματοφύλακα, τον Στέφανο Καπίνο. Θα πει ο Σίλβα εάν θα χρειαστεί άλλος τερματοφύλακας. Ο Καπίνο είναι ο καλύτερος Έλληνας τερματοφύλακας και σε μικρή ηλικία έχει καταφέρει να πάρει πάρα πολλές εμπειρίες. Θα είναι ο τερματοφύλακας της Εθνικής για τα επόμενα δέκα χρόνια, κάποια στιγμή πρέπει να παίξει και ο Καπίνο".

Ουσιαστικά, εξήγησε πως οι πιθανότητες παραμονής του Ρομπέρτο δεν είναι πολλές, ωστόσο παρουσίασε ως δεδομένη την επιλογή του Ολυμπιακού να στηρίξει τον Καπίνο για πρώτο τερματοφύλακα, εφόσον βέβαια αποχωρήσει ο Ισπανός!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags