Facebook Pixel Δήλωση Τζαβέλλα για Ιβάν - Μπηχτή για Άγγελο!
| 2016-06-24 19:25:00

Δήλωση Τζαβέλλα για Ιβάν - Μπηχτή για Άγγελο!

Δήλωση Τζαβέλλα για Ιβάν - Μπηχτή για Άγγελο!

Ο Γιώργος Τζαβέλλας μίλησε για το έργο του Ιβάν Σαββίδη στον ΠΑΟΚ, τους Ίβιτς και Τούντορ, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο μείζον θέμα που είχε δημιουργηθεί με τον Άγγελο Αναστασιάδη.

Ο αμυντικός του ΠΑΟΚ έδωσε συνέντευξη στο Toumba Magazine και μίλησε για πολλά που αφορούν στον Δικέφαλο του Βορρά, με πιο ενδιαφέρον σημείο τις δηλώσεις για την σχέση του με τον Άγγελο Αναστασιάδη, όταν ο τελευταίος ήταν στον πάγκο της ομάδας.

«Ο Ιβάν Σαββίδης πέρα από τα χρήματα, έχει αφιερώσει χρόνο κι ενέργεια, δείχνει πως αγαπάει παθολογικά τον ΠΑΟΚ και θέλουμε να του δώσουμε κι εμείς κάτι πίσω. Θα ήθελα να έχουμε πάρει το Κύπελλο του 2014. Μου λείπει ότι δεν έχουμε πάρει ακόμα αυτό που αξίζουμε ως ομάδα και ως διοίκηση», σχολιάζει.

Για τον Άγγελο Αναστασιάδη τόνισε: «Με κατηγορούν πως δεν απάντησα στον κύριο Αναστασιάδη. Τι να απαντήσω; Είχε πει ότι τον τελευταίο καιρό είχα δημιουργήσει προβλήματα στα αποδυτήρια. Εγώ τότε δεν ήμουν στην ομάδα. Δεν νομίζω ότι έκανα κακό σε κανέναν. Ούτε στους συμπαίκτες μου με τους οποίους έχω άριστη σχέση. Οπότε νομίζω ότι δεν έχω να σχολιάσω κάτι στο συγκεκριμένο θέμα».

Επίσης, σχολίασε: «Ο Τούντορ μου έμαθε τη θέση του στόπερ». 

Όσο για τον Βλάνταν Ίβιτς, είπε ότι δεν τον θεωρεί νέο προπονητή, αλλά παλιό, καθώς τον βοήθησε πολύ την περίοδο που δυσκολευόταν ως άνθρωπος και ως ποδοσφαιριστής. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags