Facebook Pixel Αυτούς βάζει ο Βίκτορ 11άδα για το Τσάμπιονς Λιγκ!
| 2016-06-26 14:30:00

Αυτούς βάζει ο Βίκτορ 11άδα για το Τσάμπιονς Λιγκ!

Αυτούς βάζει ο Βίκτορ 11άδα για το Τσάμπιονς Λιγκ!

Κλειδώνει σιγά-σιγά το αρχικό σχήμα για τα κρίσιμα προκριματικά των πρωταθλητών. Τι έχει φανερώσει μέχρι τώρα ο νεαρός Ισπανός προπονητής και πού δείχνει ότι καταλήγει;

Μπορεί ακόμα ο Βίκτορ να μην έχει δοκιμάσει την ομάδα σε κάποιο φιλικό, προκειμένου να δείξει ποιοι παίκτες έχουν το προβάδισμα ενόψει των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ, ωστόσο ο Ισπανός έχει φανερώσει ήδη αρκετά πράγματα αναφορικά με τις προθέσεις που έχει για το αρχικό σχήμα.

Ο νεαρός τεχνικός πραγματοποιεί πολλές επαφές με τους παίκτες του και έχει αποκαλύψει αρκετές από τις σκέψεις που κάνει για τον Ολυμπιακό που θα παρουσιάσει στα πρώτα κρίσιμα ευρωπαϊκά παιχνίδια της ομάδας.

Αρχικά, ο Βίκτορ έχει στείλει το μήνυμα στον Κώστα Φορτούνη ότι θέλει να είναι ο νέος ηγέτης της ομάδας, κάτι απόλυτο λογικό μετά τη περυσινή εκπληκτική σεζόν του νεαρού άσου. Θα ήταν αδιανόητο, άλλωστε, να μην υπολόγιζε για βασικό τον συγκεκριμένο παίκτη ο Ισπανός.

Επίσης, ο νεαρός τεχνικός έχει κάνει τετ α τετ με τους Σιόβα και Τσόρι, στους οποίους έχει διαμηνύσει πόσο σημαντικούς τους θεωρεί για την ομάδα. Είναι πολύ πιθανό, δηλαδή, ο Ισπανός να έχει μια ενδεκάδα στο μυαλό του με Τσόρι και Φορτούνη.

Ο νέος κόουτς του Ολυμπιακού, άλλωστε, αναμένεται να βασιστεί στους έμπειρους παίκτες της ομάδας στα προκριματικά, ενώ δε θέλει πειραματιστεί με καινούργιο σχήμα και νέα πρόσωπα.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, ο Ισπανός σκοπεύει να μην αλλάξει πολλά από το πλάνο του Μάρκο Σίλβα, καθώς δεν προλαβαίνει να φτιάξει μέσα σε λίγες μέρες μία νέα ομάδα με τελείως διαφορετικό στυλ παιχνιδιού. Ακόμα και μεταγραφές να γίνουν αυτό το διάστημα, ο Βίκτορ θα ποντάρει στους παίκτες που γνωρίζονται μεταξύ τους και δε θα πάρει το ρίσκο να αλλάξει ενδεκάδα.

Βέβαια, θα προσθέσει κάποιες δικές του πινελιές, όπως είναι το πρέσινγκ όλης της ομάδας πολύ ψηλά, αλλά αυτό θα γίνει με τους ποδοσφαιριστές που έβγαλαν πέρυσι όλη τη σεζόν. Αυτό σημαίνει, επομένως, ότι δεν προβλέπονται σοβαρές αλλαγές στην άμυνα, με τον Καπίνο κάτω από τα δοκάρια αντί του Ρομπέρτο, τον Μποτία πιθανότατα παρτενέρ του Σιόβα, τον Ομάρ δεξιό μπακ, αν δεν προκύψει μεταγραφή και μοναδικό νέο πρόσωπο τον αριστερό μπακ αντί του φευγάτου Μαζουακού.

Κάτι ανάλογο αναμένεται και για τις υπόλοιπες θέσεις, αν φυσικά δεν προκύψουν μεταγραφικές εξελίξεις, με τους Μιλιβόγιεβιτς, Κασάμι να θεωρούνται πρώτες επιλογές του Βίκτορ για τη μεσαία γραμμή, χωρίς να αποκλείεται ο Ισπανός να ποντάρει και στην πείρα του Μανιάτη, ενώ οι Πάρντο, Σεμπά και Ιντέγιε, μοιάζουν σίγουροι για την επίθεση, αν και εδώ μπορεί να προκύψει μία αλλαγή με τον πολύ ανεβασμένο Γιαννιώτα.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags