Η αλλαγή νοοτροπίας και μάλιστα «τάχιστα», είναι για τον Αντρέα Στραματσόνι, το βασικό στοιχείο που θα πρέπει να αλλάξει στον Παναθηναϊκό, όπως δήλωσε ο Ιταλός τεχνικός του Παναθηναϊκού, λίγο πριν η ομάδα ταξιδέψει αρχικά για το Ντίσελντορφ κι έπειτα για το Τένχελεν της Ολλανδίας, εκεί όπου μέχρι τις 8 Ιουλίου, θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.
Οι δηλώσεις του Αντρέα Στραματσόνι
Για την έναρξη της σεζόν: «Η αρχή είναι πολύ σημαντική για την ομάδα. Πρέπει να αποκτήσουμε την κατάλληλη νοοτροπία τάχιστα, γιατί δεν υπάρχει χρόνος. Σύντομα θα παίξουμε προκριματικά για το Europa League, που είναι ένας σημαντικός στόχος για τον Παναθηναϊκό. Πρέπει να δημιουργήσουμε αμέσως ένα ανταγωνιστικό σύνολο».
Για το τι θέλει να διορθώσει: «Πρώτα απ' όλα, θα επαναλάβω τη σημασία της νοοτροπίας. Επειδή, κατά την άποψή μου, την προηγούμενη σεζόν είχαμε έλλειψη σε αυτό τον τομέα. Ο Παναθηναϊκός είναι ένα σπουδαίο κλαμπ, με μεγάλη ιστορία και υποχρεούμαστε να τον επαναφέρουμε εκεί πού του αρμόζει. Αυτό θα συμβεί μόνο εάν έχουμε την κατάλληλη νοοτροπία»
Για τις μεταγραφές: «Είναι νωρίς να μιλήσω για τις μεταγραφές. Προτιμώ να σχολιάσω όταν θα τις ολοκληρώσουμε. Έχουμε έναν νέο ποδοσφαιριστή, τον Ιβάνοφ, θα τον βοηθήσουμε να προσαρμοστεί, περιμένουμε τον Μπεργκ, όταν θα ενσωματωθεί και θα δουλέψουμε στην προετοιμασία».
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο