Όταν πρωτοήρθε στην ΑΕΚ κανείς δεν περίμενε να έχει τόσο καλή παρουσία και να είναι τόσο πολύ καταλυτικός στο παιχνίδι της ομάδας. Ο λόγος για τον Αντρέ Σιμόες, ο οποίος αποδείχθηκε "λίρα εκατό" και πλέον αποτελεί ένα από τα πιο πολύτιμα περιουσιακά στοιχεία της "Ένωσης".

Παρόλα αυτά, οι "σειρήνες" από το εξωτερικό δεν έχουν σταματήσει, με την ΑΕΚ να απορρίπτει πριν λίγο καιρό πρόταση 4 εκατομμυρίων από την Ρεάλ Μπέτις, στην οποία είναι προπονητής ο πρώην των Κιτρινόμαυρων, Γκουστάβο Πογιέτ.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός φαίνεται αποφασισμένος να πάρει στην Ισπανία τον Σιμόες και σύμφωνα με την ιστοσελίδα, «futbolistos.es», έχει διαμηνύσει στην διοίκηση της Μπέτις την επιθυμία του να τον δει με τα χρώματα της ανδαλουσιάνικης ομάδας.

Έτσι, η Μπέτις φέρεται να έκανε νέα βελτιωμένη πρόταση στην ΑΕΚ για τον Πορτογάλο μέσο, περίπου 5 εκατομμύρια ευρώ, ωστόσο όπως αναφέρει η ίδια πηγή, στην "Ένωση" δεν είναι διατεθειμένοι να τον παραχωρήσουν παρά μόνο αν καλυφθεί η ρήτρα του (6 εκ. ευρώ).

Οι Ισπανοί, πάντως, μοιάζουν αποφασισμένοι να τον κάνουν δικό τους και το καλοκαίρι φαίνεται πως θα είναι μακρύ για τον άσο των Κιτρινόμαυρων...