Facebook Pixel Έφυγε από Παναθηναϊκό, τον παίρνει ο Μαρινάκης!
| 2016-07-10 20:00:00

Έφυγε από Παναθηναϊκό, τον παίρνει ο Μαρινάκης!

Έφυγε από Παναθηναϊκό, τον παίρνει ο Μαρινάκης!

Νέο «χτύπημα» ετοιμάζει το αφεντικό των Ερυθρολεύκων στους αντιπάλους του! Ποιον διεθνή άσο, που έκανε ...όργια στους Πράσινους, αλλά έχει αποχωρήσει, έβαλε στο μάτι;

Είναι σαφής η πρόθεση του Βαγγέλη Μαρινάκη αυτό το καλοκαίρι να κάνει μεταγραφικές "πλάκες" στους αντιπάλους του στην Ελλάδα.

Ειδικά μετά την "αρπαγή" του Τάσου Μπακασέτα από την ΑΕΚ, ο ισχυρός άνδρας των Ερυθρολεύκων "απάντησε" με τριπλό "χτύπημα" στην Ένωση, καθώς πήρε για προπονητή στη Νότιγχαμ τον Φιλίπ Μοντανιέ, αγόρασε από τον Ηρακλή τον Απόστολο Βέλλιο, ενώ πιο πρόσφατα "έκλεψε" μέσα από τα χέρια των Κιτρινόμαυρων τον Κωνσταντίνο Λαϊφη, ο οποίος αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό και δόθηκε δανεικός για δύο χρόνια στη Σταντάρ Λιέγης.

Ωστόσο, ο μεγαλομέτοχος των πρωταθλητών φαίνεται ότι έχει στο μυαλό του κι άλλες μεταγραφές που θα ...πικάρουν τους "εχθρούς" του στη Σούπερ Λιγκ. Και ο τελευταίος μεταγραφικός του στόχος φαίνεται πως θα ...πειράξει αρκετά τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, μιας και αφορά παίκτη που έκανε μεγάλες εμφανίσεις με την πράσινη φανέλα, ωστόσο πουλήθηκε τον περασμένο Γενάρη, προκειμένου να ενισχυθούν τα ταμεία του συλλόγου.

Ο λόγος για τον Νίκο Καρέλη, ο οποίος παρουσιάζεται τις τελευταίες ώρες να απασχολεί σοβαρά τη Νότιγχαμ Φόρεστ. Ο διεθνής επιθετικός φέρεται να βρίσκεται πολύ ψηλά στη λίστα της αγγλικής ομάδας, όπου υπάρχει η σκέψη να κάνει ελληνικό δίδυμο στη γραμμή κρούσης με τον Απόστολο Βέλλιο. Ο πρώην άσος του Τριφυλλιού έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις στο Βέλγιο, έχει ανεβάσει τις μετοχές του, ωστόσο δε θα είναι δύσκολο για την ιστορική ομάδα να τον αποκτήσει αν το θελήσει.  

Βέβαια, κάποιοι θα προχωρούσαν το συγκεκριμένο σενάριο θεωρώντας ότι η απόκτηση του Νίκου Καρέλη από τη Νότιγχαμ Φόρεστ ανοίγει το δρόμο και για μια πιθανή μελλοντική μεταγραφή στον Ολυμπιακό, ωστόσο προς το παρόν δεν μπορεί να ειπωθεί κάτι τέτοιο. Τίποτα, πάντως, δε θα μπορούσε να αποκλεισθεί αν ο Βαγγέλης Μαρινάκης αποκτήσει και επίσημα τα ηνία του αγγλικού συλλόγου και όντως ο πρώην άσος του Τριφυλλιού πάρει μεταγραφή στο νησί...  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Πολύ άσχημα νέα για τον Καπίνο στον Ολυμπιακό!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags