Facebook Pixel Άρθρο για τον νέο Ολυμπιακό: Ο Σάντσεθ τον βάζει στις ράγες
| 2016-07-16 09:10:00

Άρθρο για τον νέο Ολυμπιακό: Ο Σάντσεθ τον βάζει στις ράγες

Άρθρο για τον νέο Ολυμπιακό: Ο Σάντσεθ τον βάζει στις ράγες

Ο Νίκος Γαβαλάς γράφει στο προσωπικό του blog για τον Ολυμπιακό του Βίκτορ Σάντσεθ και την έως τώρα εικόνα των «ερυθρολεύκων» στα φιλικά προετοιμασίας.

Ολοκληρώθηκε και το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας του Ολυμπιακού στο Βέλγιο, με το φιλικό με αντίπαλο την Μπριζ. Ήταν το τεστ με τον υψηλότερο βαθμό δυσκολίας, όπου οι «Πειραιώτες» ικανοποίησαν με τη γενική τους παρουσία. Εν αντιθέσει με τη Βέστερλο όπου καταγράφηκαν σοβαρά λάθη στην αμυντική λειτουργία, κόντρα στους πρωταθλητές Βελγίου οι «ερυθρόλευκοι» έβγαλαν στο γήπεδο τα «θέλω» του προπονητή τους στο ανασταλτικό σκέλος του παιχνιδιού.
       
Τούτο είναι εξόχως σημαντικό ενόψει των υποχρεώσεων στον 3ο προκριματικό γύρο. Βλέπετε, στις νοκ άουτ συναντήσεις, οι βάσεις της πρόκρισης μπαίνουν όταν μία ομάδα κρατάει το «μηδέν» στην άμυνα. Ο Ολυμπιακός απέδειξε στο Ρόζελαρ πως ξέρει τον τρόπο για να το μείνει ανέπαφη η εστία του, έχοντας απέναντί του έναν αντίπαλο που θα αγωνιστεί στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.
         
Ο Ισπανός τεχνικός εντόπισε δυσλειτουργία στη δημιουργία και ολοκλήρωση των φάσεων. Ενδεχομένως να ήταν και θέμα ημέρας, αφού στα προηγούμενα φιλικά με την Γάνδη και τη Βέστερλο, τέτοιου είδους προβλήματα δεν έγιναν αντιληπτά. Η ουσία, όμως, είναι πως ο Σάντσεθ αρχίσει και βάζει στις ράγες τον Ολυμπιακό προκειμένου να φανεί άκρως αποτελεσματικός στα δύο ματς με την Σέριφ ή την Χαποέλ.
       
Η ενδεκάδα που χρησιμοποίησε από την αρχή κόντρα στην Μπριζ, αποκαλύπτει σε μεγάλο βαθμό τις σκέψεις του για τα σχέδια που ετοιμάζει ενόψει των ευρωπαϊκών ραντεβού. Ίσως να μην έχει αποφασίσει οριστικά για ορισμένες θέσεις. Για παράδειγμα, στο κέντρο της άμυνας ψάχνει τον παρτενέρ του Μποτία. Θα είναι ο Σιόβας ή ο Ντα Κόστα. Επίσης, στη μεσαία γραμμή, θα προτιμήσει τους Μιλιβόγεβιτς, Μπουχαλάκη και τον Μανιάτη ή τον Φορτούνη, έχοντας στα άκρα δύο καθαρά εξτρέμ, όπως είναι οι Πάρντο και Ντουρμάζ; Είναι ερωτήματα τα οποία καλείται να απαντήσει ο Σάντσεθ με τις επιλογές που θα κάνει σε ένα δεκαήμερο από τώρα. 

Πηγή: novasports.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags