Facebook Pixel Ρομπέρτο: "O Oλυμπιακός προσπαθεί να εξαλείψει τη βία"
| 2016-07-18 15:17:00

Ρομπέρτο: "O Oλυμπιακός προσπαθεί να εξαλείψει τη βία"

Ρομπέρτο: "O Oλυμπιακός προσπαθεί να εξαλείψει τη βία"

Σε συνέντευξή του στην Ισπανία, ο Ρομπέρτο μίλησε για την εμπειρία του στην Ελλάδα, για τον ανταγωνισμό που δεν υπάρχει για τον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα, αλλά και για τη βία

Αναλυτικά:

«Όταν πας στην Ελλάδα, ζεις κάποια πράγματα τα οποία δεν περιμένεις πως θα ζήσεις. Στο τέλος τα συνηθίζεις. Στην αρχή εντυπωσιάζεσαι. Όπως για παράδειγμα η ατμόσφαιρα στα γήπεδα. Σε κάποια η ατμόσφαιρα είναι φανατισμένη, αλλά όχι με την αρνητική έννοια. Σε άλλα προκαλούνται επεισόδια. Και το ξέρουν όλοι ότι πρέπει να εξαλείψουν όλα αυτά. Ομάδες όπως ο Ολυμπιακός δουλεύουν για να τα περιορίσουν αυτά τα φαινόμενα, καθώς δεν θα πρέπει να υπάρχουν. Δεν είναι καθόλου ευχάριστο να μπαίνεις στο γήπεδο για ένα παιχνίδι και να μην ξέρεις πως αυτό θα εξελιχθεί» σχολίασε ο Ρομπέρτο, ο οποίος μίλησε και για την έλλειψη ανταγωνισμού.

«Αυτό μας στοίχισε στο Τσάμπιονς Λιγκ, όπου οι απαιτήσεις είναι αυξημένες. Στην Ελλάδα δεν είναι το ίδιο επίπεδο, δεν υπάρχει ανταγωνισμός. Δεν είναι όπως στην Ισπανία».

Όσον αφορά στη μεταγραφή του στην Εσπανιόλ, ο Ρομπέρτο τόνισε: «Στην Ελλάδα έζησα τα τρία καλύτερα χρόνια της καριέρας μου. Μου ανέθεσαν ευθύνες και με έκαναν να νιώσω σημαντικός. Προσπάθησα πολύ στον Ολυμπιακό ώστε τώρα να έχω όλα αυτά που χρειάζομαι: ένα καλό πρότζεκτ και την επιθυμία των ανθρώπων την Εσπανιόλ να επιστρέψει στο προσκήνιο. Ήταν το κατάλληλο σκηνικό για να επιστρέψω. Μου αρέσει». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags