Facebook Pixel Τρελή γκέλα: Πούλησαν Μακ γιατί έφτασε στο...
| 2016-07-19 11:00:00

Τρελή γκέλα: Πούλησαν Μακ γιατί έφτασε στο...

Τρελή γκέλα: Πούλησαν Μακ γιατί έφτασε στο...

Για ποιον λόγο οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ πούλησαν τον διεθνή Σλοβάκο άσο με 3,5 εκ. ευρώ - Ο Σκύλος αναλύει τι ακούγεται σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα!

Όταν ο Ρόμπερτ Μακ υπέγραφε συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ πριν από δύο καλοκαίρια, οι άνθρωποι του συλλόγου είχαν ποντάρει πολλά πάνω στον νεαρό άσο από τη Σλοβακία.

Γιατί ήταν ποδοσφαιριστής με στοιχεία που τον έκαναν να ξεχωρίζει από τους υπόλοιπους, τόσο λόγω της ταχύτητάς του όσο και λόγω της εμφανούς διάθεσής του να διακριθεί...

Δεν ήταν και δεν είναι παίκτης που "κρύβεται" στο γήπεδο, ενώ μπορεί με μία κούρσα του να αλλάξει τη ροή ενός αγώνα.

Με αποτέλεσμα οι Θεσσαλονικείς να δώσουν, τότε, ένα ποσό κοντά στις 300 - 350 χιλ. ευρώ και να υπογράψουν μαζί του...

Τη συνέχεια, λίγο - πολύ, την γνωρίζετε καθώς ο Μακ έκανε πολύ καλά παιχνίδια με τη φανέλα του ΠΑΟΚ και, πλέον, είναι παίκτης της Ζενίτ.

Με τον Δικέφαλο να βάζει στα ταμεία του 3,5 εκ. ευρώ από την πώλησή του, ένα ποσό που για άλλους θεωρείται χαμηλό και για άλλους ό,τι πρέπει για να μπει ο ΠΑΟΚ σε άλλη τροχιά...

Γιατί τα σχόλια ερυθρόλευκης απόχρωσης που κυκλοφορούν, αναφέρουν ότι ποτέ ο Μαρινάκης ποτέ δεν θα πουλούσε σε τόσο χαμηλή τιμή τον καλύτερο παίκτης του Ολυμπιακού!

Φέρνοντας, μάλιστα, σαν παράδειγμα το γεγονός ότι υπάρχει πρόταση 7 εκ. ευρώ (τα διπλάσια δηλαδή) για τον Μαζουάκου, που είναι φευγάτος έτσι κι αλλιώς και οι Πειραιώτες δεν τον παραχωρούν!

Από την άλλη, οι κύκλοι του Δικέφαλου αναφέρουν ότι η περίπτωση του Μακ, μετά την περσινή του Λούκας, μπορεί να αποτελέσει την αρχή για να μπει και ο ΠΑΟΚ στο κλαμπ των ευρωπαϊκών ομάδων που δεν διστάζουν να πουλήσουν τους καλύτερους ποδοσφαιριστές τους!

Κι αυτό είναι πολύ σημαντικό, προκειμένου να δημιουργηθεί στην μανατζερική πιάτσα η εικόνα της ομάδας που δεν κρατάει αιχμαλώτους τους ποδοσφαιριστές της, αλλά τους δίνει την ευκαιρία να πάνε σε άλλα πρωταθλήματα...

Προφανώς πουλώντας σε συνεχώς ανεβασμένες τιμές, καθώς δεν γίνεται να πουληθεί απευθείας ένας ποδοσφαιριστής 8 και 10 εκ. ευρώ από μία ομάδα που δεν έχει παρόμοια παράδοση!

Ενδιαφέρον, πάντως, έχει η θέση που εξέφρασε σε σημερινή του συνέντευξη στη Metrosport ο Λούμπος Μίχελ, για τον λόγο που πούλησε ο ΠΑΟΚ στον Μακ.

"Όταν ένας παίκτης φτάνει στη κορυφή της χρηματιστηριακής του αξίας και υπάρχουν καλές προοπτικές και για εκείνον, ώστε να θεωρεί πως θα κάνει ένα σημαντικό βήμα στην καριέρα του, πρέπει να του το παραχωρείς", σχολίασε ο συνεργάτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ο Σκύλος υποστηρίζει πως έκανε τρελή γκέλα!

Γιατί ο Μακ είχε πολλά ακόμα να δώσει στον ΠΑΟΚ, ειδικά φέτος που η ομάδα συνεχίζει με τον ίδιο προπονητή και δείχνει να έχει μία ηρεμία.

Ο Σλοβάκος είχε πολύ καλή ψυχολογία μετά τη συμμετοχή του στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Γαλλίας, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ίσως φέτος ο ΠΑΟΚ να βρεθεί στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ!

Με τη φόρα που έχει ο Μακ (λογικά) θα έκανε παπάδες φέτος!

Κι εκεί να δεις μετά, κύριε Μίχελ, αν το ταβάνι της χρηματιστηριακής του αξίας είναι στα 3,5 εκ. ευρώ ή πόσο θα μπορούσες να τον πουλήσεις το ερχόμενο καλοκαίρι...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags