Facebook Pixel Θα γίνει της κακομοίρας! "Θέλω να πάω Ολυμπιακό"!
| 2016-07-20 11:30:00

Θα γίνει της κακομοίρας! "Θέλω να πάω Ολυμπιακό"!

Θα γίνει της κακομοίρας! "Θέλω να πάω Ολυμπιακό"!

Μεταγραφή που θα κάνει πάταγο φημολογείται ότι υπάρχει στο μυαλό των πρωταθλητών! Θετικός και ο διεθνής άσος να φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα! Χαμός στη Σούπερ Λιγκ... 

O Ολυμπιακός δεν έχει πραγματοποιήσει ακόμα δυνατές μεταγραφές, ωστόσο οι πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι θέμα χρόνου οι Ερυθρόλευκοι να προχωρήσουν σε 2-3 κινήσεις για την ενίσχυση της ομάδας που δεδομένα θα προκαλέσουν αίσθηση.

Μάλιστα, υπάρχει έντονη φημολογία που αναφέρει ότι οι πρωταθλητές εξετάζουν πολύ ζεστά μία περίπτωση ενός παίκτη που, αν και εφόσον φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα, θα φέρει τα πάνω κάτω στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο λόγος για τον πρώην άσο του Παναθηναϊκού, Νίκο Καρέλη, που λέγεται ότι βρίσκεται στη λίστα των Ερυθρολεύκων και πως υπάρχει, μάλιστα, η πρόθεση να δοθούν πολλά εκατομμύρια ευρώ για να αποκτηθεί από την Γκενκ.

Προφανώς το συγκεκριμένο σενάριο έχει κάποια βάση, καθώς το όνομα του Έλληνα επιθετικού ακούστηκε πρώτα για τη Νότιγχαμ Φόρεστ και εν συνέχεια για τον Ολυμπιακό, ενώ η πληροφόρηση προέκυψε από βελιγκά Μέσα που επιμένουν μέχρι σήμερα ότι ο παίκτης θα καταλήξει στους πρωταθλητές Ελλάδας.

Όπως και να έχει, στο σημερινό ελληνικό Τύπο δίνεται προέκταση στο θέμα του ενδιαφέροντος του Ολυμπιακού για τον Νίκο Καρέλη, με Μέσο που έχει συνήθως καλή ενημέρωση σε θέματα που αφορούν τους "ερυθρολεύκους", να αναφέρει ότι ο διεθνής επιθετικός είναι θετικός στο ενδεχόμενο να πάρει μεταγραφή στην ομάδα του Πειραιά!

Μπορεί, δηλαδή, ο Νίκος Καρέλης να έφτιαξε το όνομά του στον Παναθηναϊκό, ωστόσο φαίνεται ότι κολακεύεται από το ενδιαφέρον του αιωνίου αντιπάλου, ενώ αυτή είναι μία είδηση που βγαίνει από το "πράσινο" στρατόπεδο, μιας και λέγεται ότι ο παίκτης δεν έφυγε και με τον καλύτερο τρόπο από το Τριφύλλι.

Όπως γίνεται αντιληπτό, μια πιθανή μεταγραφή του διεθνούς επιθετικού στον Ολυμπιακού, θα προκαλούσε μεγάλο ντόρο στη Σούπερ Λιγκ, καθώς μην ξεχνάμε ότι πρόκειται για έναν παίκτη που αποχώρησε από τους Πράσινους μόλις πριν λίγους μήνες, όχι για αγωνιστικούς λόγους, καθώς ήταν από τους κορυφαίους της ομάδας, αλλά για οικονομικούς...  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags