Facebook Pixel Βίκτορ: "Εγώ δεν θέλω να χάνω ούτε στα φιλικά"
| 2016-07-21 00:09:00

Βίκτορ: "Εγώ δεν θέλω να χάνω ούτε στα φιλικά"

Βίκτορ: "Εγώ δεν θέλω να χάνω ούτε στα φιλικά"

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού χτύπησε κι αυτός με τη σειρά του "καμπανάκι" μετά την ήττα 3-1 στο φιλικό με τον Ατρόμητο

Ο Βίκτορ πρόσθεσε ότι η ομάδα του ήταν πολύ βελτιωμένη επιθετικά και εάν αποδώσει όπως στο πρώτο ημίχρονο θα έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση επί της Χάποελ.

«Είμαι ευχαριστημένος από τη συμπεριφορά του πρώτου μέρους, όχι από αυτή του δεύτερου. Θα αναλύσουμε τα λάθη μας και θα κοιτάξουμε να τα διορθώσουμε. Στο πρώτο μέρος είχαμε ξεκάθαρες ευκαιρίες και καλή συμπεριφορά, πρέπει να διορθώσουμε τη συμπεριφορά του δεύτερου μέρους. Ακόμη παρατηρούμε τους ποδοσφαιριστές μας, δίνουμε λεπτά συμμετοχής και δεν έχει ληφθεί κάποια απόφαση για την ενδεκάδα του αγώνα με την Χάποελ.

Όλες οι ομάδες στην Ευρώπη είναι επικίνδυνες. Εμείς πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Εάν το κάνουμε όπως στο πρώτο μέρος δεν θα έχουμε πρόβλημα, εάν είμαστε όπως στο δεύτερο θα βάλουμε πρόβλημα στον εαυτό μας.

Μερικές φορές λένε ότι είναι καλύτερο να χάνεις στα φιλικά και να διορθώνεσαι στα επίσημα αλλά εγώ δεν θέλω να χάνω ούτε στα φιλικά. Θέλουμε να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια.Αυτό που ήταν περισσότερο ανησυχητικό ήταν ασφαλώς ότι δεχτήκαμε εύκολα τα γκολ από τον αντίπαλό μας στο σημερινό φιλικό. Τόσο το πρώτο, όσο και τα επόμενα.».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags