Facebook Pixel Πώς ο Κόντε "χαλάει" μεταγραφάρα του Ολυμπιακού!
| 2016-07-25 22:58:00

Πώς ο Κόντε "χαλάει" μεταγραφάρα του Ολυμπιακού!

Πώς ο Κόντε "χαλάει" μεταγραφάρα του Ολυμπιακού!

Οι "ερυθρόλευκοι" είχαν μεγάλα σχέδια, για κίνηση που θα συζητούσε όλη η Ευρώπη, αλλά λογάριαζαν χωρίς τον Ιταλό τεχνικό. Διαβάστε το φοβερό παρασκήνιο στο SportDog.

Ένας από τους παίκτες που βρέθηκαν ψηλά στη λίστα του Ολυμπιακού πριν από λίγες ημέρες είναι ο Μπερτράντ Τραορέ. Πρόκειται για 20χρονο μεσοεπιθετικό που αγωνίζεται στην Τσέλσι και παράλληλα είναι διεθνής με την εθνική ομάδα της Μπουρκίνα Φάσο.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής αποτελεί σπουδαίο ταλέντο που, όμως, δεν έχει πάρει ακόμα ιδιαίτερες ευκαιρίες αφού δεν πληρούσε τις προϋποθέσεις για την έκδοση άδειας εργασίας. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι ενώ ανήκει στους "μπλε" από το 2013, έχει μόλις 10 συμμετοχές με τη φανέλα της ομάδας, όλες την περυσινή σεζόν. Εν τω μεταξύ, είχε δοθεί δανεικός στην Φίτεσε τη σεζόν 2013-14, με τη φανέλα της οποίας "έβγαλε μάτια" με 17 γκολ σε 48 εμφανίσεις.

Στον Ολυμπιακό ήξεραν πως η περίπτωσή του είναι δύσκολη, ωστόσο ήταν διατεθειμένοι να παλέψουν για να τον αποκτήσουν αφού αρέσει πολύ στον Βίκτορ. Παράλληλα, πόνταραν στο γεγονός ότι ο νέος προπονητής της Τσέλσι, Αντόνιο Κόντε, φερόταν να μην υπολογίζει τον ταλαντούχο ποδοσφαιριστή για τη φετινή σεζόν και ήλπιζαν στο να τον φέρουν στο λιμάνι με τη μορφή δανεισμού.

Κάπου εδώ έρχεται και η ανατροπή δεδομένων που δυσκολεύει πολύ τους "ερυθρόλευκους". Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Ιταλός τεχνικός γνωστοποίησε στον Μπερτράντ Τραορέ ότι τελικά τον υπολογίζει!

Ο παίκτης, όυτως ή άλλως, έχει ως προτεραιότητα να μείνει στο Λονδίνο και να διεκδικήσει τις ευκαιρίες του και μετά από αυτή την εξέλιξη δεν έχει λόγο να φύγει. Πλέον, η μόνη ελπίδα του Ολυμπιακού για να διεκδικήσει τον άσο από τη Μπουρκίνα Φάσο είναι μια ενδεχόμενη αλλαγή στάσης του Κόντε στη συνέχεια της μεταγραφικής περιόδου. Δηλαδή, ο Ιταλός να ζητήσει κι άλλους παίκτες στο μεσοεπιθετικό κομμάτι για την ενίσχυση της Τσέλσι και να καταλήξει στο γεγονός ότι ο 20χρονος τελικά δεν χωράει και θα πρέπει να παραχωρηθεί ως δανεικός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Θα τους τρελάνει ο Βίκτορ - Εκπλήξεις στην 11αδα του Ολυμπιακού!


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags