Facebook Pixel Η απάντηση Βίκτορ για τον Φορτούνη!
| 2016-07-26 20:38:00

Η απάντηση Βίκτορ για τον Φορτούνη!

Η απάντηση Βίκτορ για τον Φορτούνη!

Παρά τον ντόρο που υπήρξε τις προηγούμενες ημέρες για τον Έλληνα άσο και την θέση που πρέπει να παίζει, ο Ισπανός κόουτς δεν… κρύφτηκε και απάντησε ξεκάθαρα.
 

Ο Βίκτορ στην συνέντευξη Τύπου ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με την Χάποελ Μπερ Σεβά, ρωτήθηκε για τον Φορτούνη και για την θέση που θα χρησιμοποιείται.

Ιδού τι είπε:

"Ο Φορτούνης είναι ένας παίκτης με δυνατότητα να παίξει σε διάφορες θέσεις στην επίθεση. Έχει δείξει στην καριέρα του πως μπορεί να το κάνει αυτό. Για εμάς είναι πολύ χρήσιμο αυτό. Ο ίδιος δεν έχει πρόβλημα. Όπου του ζητηθεί παίζει. Για εμάς δεν είναι πρόβλημα αυτό και δεν μας ανησυχεί. Για εμάς είναι πολύ σημαντικό που έχουμε ρόστερ με παίκτες ικανούς να αποδώσουν σε διάφορες θέσεις.

Είναι ο Φορτούνης και ο Τσόρι και άλλοι και αυτό μας βοηθάει, ώστε να αναπτύξουμε με διάφορους τρόπους το παιχνίδι μας στην επίθεση. Κάτι που δεν είναι άνετο για εμάς είναι πως έχουμε δουλέψει πολύ. Πολλοί παίκτες έχουν δουλέψει σκληρά και σε φυσική κατάσταση και έχουν πόνους και κούραση. Αυτή η κούραση τους αρέσει όμως, γιατί είναι για την προετοιμασία για το αυριανό παιχνίδι".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags