Facebook Pixel Κράξιμο και με το δίκιο τους!
| 2016-07-27 23:46:00

Κράξιμο και με το δίκιο τους!

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
Κράξιμο και με το δίκιο τους!

Εν χορώ αποδοκίμασαν οι οπαδοί του Ολυμπιακού τους παίκτες, μετά την ισοπαλία με τη Χάποελ και την απογοητευτική εμφάνιση.

το τέλος του πρώτου ημιχρόνου έστειλαν το μήνυμα, ότι έμειναν ανικανοποίητοι από το παιχνίδι της ομάδας τους, η οποία δεν βλεπότανε. Όπως σας είχε ενημερώσει ο σκύλος, μετά τα πρώτα 45 λεπτά οι οπαδοί του Ολυμπιακού αντιμετώπισαν έντονα τους ποδοσφαιριστές για την εμφάνισή τους κόντρα στη Χάποελ για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι «ερυθρόλευκοι» δεν έκαναν ούτε υποψία φάσης και έδωσαν πολλά δικαιώματα με τα λάθη τους στους Ισραηλινούς, οι οποίοι βρίσκονταν μονίμως στην επίθεση και από ανικανότητά τους δεν κατάφεραν να προηγηθούν.

Η εικόνα του ματς δεν άλλαξε ούτε στο δεύτερο μέρος της αναμέτρησης. Η ομάδα του Πειραιά συνέχισε να είναι απογοητευτική. Η ανάπτυξή της ήταν τραγική, ενώ η αμυντική της λειτουργία θύμιζε σχολικό.... συνονθύλευμα. Για να φανταστείτε, η πρώτη καλή καλή ευκαιρία του ελληνικού συλλόγου έγινε στο 89', όταν το σουτ του Μιλιβόγεβιτς απέκρουσε σε κόρνερ ο Γκόρες, ενώ στις καθυστερήσεις ο Καπίνο κράτησε με σωτήρια απόκρουση το μηδέν.

Τα γιουχαΐσματα άρχισαν να δυναμώνουν όσο πλησίαζε το τελευταίο σφύριγμα. Όταν ήρθε το τέλος οι οπαδοί του Ολυμπιακού ξέσπασαν σε παρατεταμένες αποδοκιμασίες για την απαράδεκτη εικόνα της ομάδας τους, η οποία έδειξε, ότι έτσι ΔΕΝ περνάει. Και με το δίκιο τους, αφού αλλιώς ονειρεύονται τον Ολυμπιακό», όπως λέει και το γνωστό σύνθημα.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags