Facebook Pixel Βίκτορ: "Κάναμε καλά μόνο τα... μισά πράγματα"
| 2016-07-28 00:01:00

Βίκτορ: "Κάναμε καλά μόνο τα... μισά πράγματα"

Βίκτορ: "Κάναμε καλά μόνο τα... μισά πράγματα"

Ο Βίκτορ Σάντσεθ εμφανίστηκε προβληματισμένος από την εμφάνιση του Ολυμπιακού και την ισοπαλία με την Χάποελ Μπερ Σεβά.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Βίκτορ Σάντσεθ, σαφώς και δεν ήταν ικανοποιημένος από την εμφάνιση των Πειραιωτών που παραχώρησαν λευκή ισοπαλία κόντρα στην Χάποελ Μπερ Σεβά.

Ο Ισπανός προπονητής τόνισε πως η ομάδα του πήρε καλ΄πο βαθμό μόνο στην αανσταλτική λειτουργία αφού κατάφερε να κρατήσει το μηδέν, ωστόσο χρειάζεται βελτίωση στον επιθετικό τομέα για να πάρει την πρόκριση.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του:

«Είχαμε πει πως το πιο σημαντικό είναι να κρατήσουμε το μηδέν και να βάλουμε όσα περισσότερα γκολ γίνεται. Πετύχαμε το μισό από αυτό, κρατάμε όμως τις πιθανότητες μας για τον επαναληπτικό», ανέφερε αρχικά ο Ισπανός τεχνικός στην κάμερα της Nova μετά την πρώτη αναμέτρηση με τους Ισραηλινούς για τον 3ο προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ και πρόσθεσε:

«Πρέπει να βελτιωθούμε στην επίθεση, μας μένει μία εβδομάδα για να δουλέψουμε σε αυτόν τον τομέα. Είχαμε έναν δύσκολο αντίπαλο που είναι πολύ καλός στο πρωτάθλημα της χώρας του. Γνωρίζαμε ότι είναι η ομάδα που έχει δεχτεί τα λιγοτερα γκολ στο πρωτάθλημα της κι αυτό δείχνει πως ήταν δύσκολος αντίπαλος ήταν...».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags